Mindig van változás. Jókor szállt be, csak nagyon bízott a forintban, ezt többször le is írta az elmúlt hetekben. A biztos pmápra ment, más meg inkább deviza. Ez ilyen sport, nem is lenne gond, csak volt egy kioktató stílus mindig ezek mellé. Most visszanyalt a fagyi.
szar ahelyzet, de ezt hogy sikerült besülséként értelmezni? ÖSSZESSÉGÉBEN TEHÁT A HÁROMÉVES PAPÍR SIKERE MIATT A TERVEZETT 50 HELYETT 55 MILLIÁRD FORINTNYI ÁLLAMPAPÍR TALÁLT GAZDÁRA. a 3 évesnél 484 % volt a lefedetttség a 10 évesnél meg 163% ok a dkj 100% alatt volt, én se veszek már egy jó ideje.
Hathor 2023. 06. 21. 22:27Előzmény: #8025 zajec#8029Ja.. a béka esőről jut eszembe.Ma olvatam megint a bbékekölcsönrőp, ami békakölcsönnek lett becézve. Mint Matolcsy Eltolcsynak, Kormány a qrmány, Orbán meg Qrbán, de Forint Fosrint, de már 370alatt. Áhh. Nem is sorolom yo8
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230706/huszarvagassal-hatastalanithatjak-a-koltsegvetes-idozitett-bombajat-626421" "A negatív jegybanki saját tőke önmagában nem jelent korlátot a monetáris politika vitelében. Ez alapján a Magyar Nemzeti Bank úgy látja, hogy hatékony működéséhez a következő években nincs szüksége tőkefeltöltésre, negatív saját tőkéjét a későbbi években várható pozitív eredményével képes lesz ellentételezni" Hát igen, azt nem lehet mondani, hogy orbán bandája bármiben is hagyná, hogy korlátozzák, bármilyen szabálynak is hajlandó lenne megfelelni. Szerintem ez egy nagyon rossz üzenet. Ezek kb. Hathor nagymester szintjén vannak. "Há mér, ha baj van, nyomtatnak, forintba em lehet tönkremenni"
Kenyeret süt, most nem figyel. 9%-os DKJ-sok örülhetnek, felét már elbukták pár nap alatt a forintgyengüléssel. Ha itt tovább vágják a 16%-ot, lesz rakéta felfelé.
Annyit lehetett volna javítani, hogy idő előtt eladod. Én 07.26 és 09.20 dkj-kat idő előtt eladtam, a hozamesés miatt jó árfolyammal, közel 17% időarányos hozammal. És még a forint rogyás előtt ment devizába.
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.