A zwacknál maximum a bekerülési áradhoz képest lehet jó a hozam. 33 ezres árfolyamra fizet 1500 Ft-ot úgy, hogy az utóbbi években még az inflációt se nagyon követte le a számainak a növekedése. Jelenleg nagyon nagyon drága az a papír.
Tesvéreim! Jól tudom, hogy most pénteken lehet utoljára venni osztalék szelvénnyel? Azaz ha pénteken nem adom el, akkor enyém az osztalék, még ha hétfőn el is adom ?
OTP-t 9000-ért vettem a pánik idején, véleményem szerint már nem várható túl nagy mozgás benne, mivel "kimaxolta" az árfolyamot ameddig nem lesz kivezetve a külön adó, nem lesz új akvizíció stb. sem a BÉT-en sem máshol nincs biztos befektetés pl. SET vagy Wirecard :o
osztiban nézve kb. 3-4% között van :o nyilván az otp nem osztalék részvény de más "biztos" befektetés mi van a bét-en? :)) ameddig az emberek a hiteleket "otp"-nek hívják addig szerintem elég "biztos" a fennmaradásuk a zwack-nál egész jó volt az oszti hozam, de már kiábrándultam belőle az 500 millás vezetőségi fizuk miatt is plusz az új generáció már egyre kevésbé fogyaszt alkoholt, az a generáció amelyik pedig igen az felgyorsítja az eltűnését :o marad a nyomda egyelőre
Állami Nyomda