ne fogyasszon több Zwackos terméket richteres termékkel reggelire :o ha már ennyire USA pártiak vagyunk, akkor egyenesen trump kriptót kellene venni, nem? :))
Zwackot vegyél, mindenki házipáleszt és sört főz tehát nincs konkurencia, a zwack a legnagyobb szeszcég az egész világon! Az Nvidia és a Microsoft lófing cégek, már felszámolták őket tehát felejtsd el az USA tőzsdét, visszaverték őket az ókorba!
Törölt felhasználó2025. 06. 30. 15:22
de nembaj lopott pénzek jol jönnek most.
Törölt felhasználó2025. 06. 30. 15:21
látom mennyiséget is dobnak vesznek-mihez képest 1700ft on vagy 1350 en ilyenek lettek volna -huhu -rali hegyek..de itt most 8k nál
szerintem azért is ilyen magas az árfolyam mert nincs nagyon más amit venni tudna egy kis befektető :)) mit vegyek 30 ezerért Zwackot vagy OTP-t 3%-os hozammal? :o
Milyen a jövőkép, garantált a növekedés? Bankkártyából egyre kevesebb kell, idővel igazolványt se kell váltani mert mobil v óra appal igazolni lehet bármit.
Mihez képest túlárazott? Saját iparához (biztonsági nyomtatványok és termékek gyártása) képest nem. 2025 EPS 650-700 között lesz (q1 275 HUF). USA 25 p/e, EU 20 körüli p/e. Milyen eredmény várakozás mellett van túlárazva és mihez képest?
én is ezt mondom .itt másra nem is számithattunk -pláne 2 k alatt-aztán lett csak csodapapper-meglátjuk mit hoz a jövő.szerintem oszti marad és feljebb megy és igy árfolyam is-de nyilván ez sem nő az égig.
Én osztalékrészvényként vettem, nem az árfolyamnyereség miatt. 4800-tól 6300-ig. Nem zavart, hogy túlárazott, akkor is hoz szépen, ha nem nő az árfolyam. Így meg egyenesen csodás. :D
ez is egy vélemény - köszönjük, hogy megosztottad velünk - csak zárójelben 4 eFt-tól írja itt a fórumban egy-két hozzáértő, hogy túlárazott, nincsen növekedés benne, korrekció lesz - most az árfolyam 8,5 eFt - persze ha nem lesz új megrendelés és a mostaniak kifutnak, akkor jönni fog korrekció - de ha csak szinten marad a megrendelés állomány akkor itt nagy visszarendeződés nem várható - stabil 500 Ft osztalék mellett a 8 eFt körüli árfolyam teljesen reális :)
Akik mostanában veszik azok a későn ébredő balekok akik rájöttek arra amit már 10 éve tudni lehet, de nekik 2025-ben jelzett be, ez jelentős fáziskésés xd!!!! A papír ennyit nem ér, túlárazott és egyedi részvény kockázat helyett a balek vegyen ETF-t hiszen úgyis későn tud meg minden infót, az info idő értéke számít, aki később tudja meg akkor már nem ér annyit, ez sok bukást okozott már.
Én 2016-ban kezdtem el venni folyamatosan a papírt, a forgalom nőtt ahhoz képest, viszont az utóbbi időben már nem az intézményi és a tudatos tőke hajtja az árfolyamot, msci indexbe se kerül be, ez egy családi cég, van benne néhány alapkezelő is, a jövőbeli növekedés mértéke nem vehető biztosra. Ami biztos az az h ilyen helyzetekben érdemes realizálni a magas nyereséget, felesleges kockáztatni, a grafikon alapján a tőke látja h az emelkedés mögött nincs forgalom, bármikor elindulhat korrekció külső hatásra, volt is már rá példa. Az utóbbi hónapokban hadiipari és ritka földfém papírokba érdemes fektetni. Az AMD-ben is nagyobb a növekedés mint ebben, bennfentesek itt már rég nem vesznek.
Állami Nyomda