Majd ha jönnek a negyedéves, majd a féléves számok akkor kerül helyére az árfolyam, de az Otp 2/3-ára esett, azért nem godolom, hogy ennyi az úgymond fair értéke, a többit meglátjuk.
BOCS, hogy negatív vagyok, de én sajnos semmi olyan dolgot nem látok a világban, gazdaságban ami bármilyen optimizmusra adna okot. Szerintem ami most megy az egy sima technikai korrekció, pl az otp is..mire megy ennyire? Arra hogy év végég kb nem lesz hitelekből bevétele? Senki nem gondolhatja komolyan, hogy ennyi hatása volt csak a közelgő és várható gazdasági problémáknak. Érdemes tanulmányozni, hogy nagy tőzsdei összeomlásokban hogyan néztek ki a chartok. Nem a vírus a baj (persze az is), hanem az hogy teljes iparágakat nulláz le, konkrétan (turizmus, vengéglátás stb.). És azoknak a megmentéséhez a FED, EKB, MNB...bárki pénze kevés lesz, max mérséklésre elég. Abba érdemes belegondolni, hogy milyen hatása van a gazdaságra nézve pl. 0,25-0,5% jegybanki kamatváltoztatásnak. Akkor milyen hatása lehet egy 10-20 %-os gazdasági visszaesésnek. Ne legyen igazam.
Akko Invest