Valószínű, hogy én is megyek, már rég nem voltam (Covid előtt valamikor). . Csak ma vettem észre a KGY-i meghívóban, hogy új helyszínen lesz a KGY. Végre nem abban a kis tárgyaló előszobában lesz 😁 hanem béreltek egy elegáns irodaházban, remélhetőleg egy nagyobb termet, és hátha lesz valami repi kaja-pia, legalább leennénk 😀 az évek óta ki nem fizetett osztalék egy részét 😁
Majd ha mentek, mindenképpen szóljatok, hogy ne felejtsenek el egy napirendi pontról is szavazni, nehogy szégyenben maradjunk, mint 2021-ben. :D Akkor az IT saját hatáskörben döntött, és ki kellett írniuk még egy közgyűlést, hogy megváltoztathassák a székhelyet. :D
A feltőkésítés az egyik - és nyilvánvalóan a legvalószínűbb - magyarázat arra nézve, hogy miért nem engedik az árfolyamot feljebb, és miért hagyják, hogy az AKKO mind az elmúlt 3, mind pedig 12 hónapot nézve is a legrosszabbul teljesítő prémium kategóriás papír lett. (Arról nem is szólva, hogy az egy évig szigorúan hozott napi 35-40 milliós forgalom is mivé lett… emlékszik még valaki a tavaly júliusi vevőre, aki 420-on vett egybe több mint 1 millió rv-t? Persze bejelentés nem volt…) A másik lehetséges magyarázat, hogy Veres több éves próbálkozás után eladja végre az AKKO-t, és a kötelező vételi miatt nyomja le az árfolyamot. Mindenesetre el kell mennünk a közgyűlésre, és nem szabad hagyni, hogy a szokásos bullshit cunamit nyomassák Prutkayék. Tudom, kib@szott Mutyisztánban ez nem számít, de mégiscsak a mi pénzünkről (is) szól ez az egész.
És mit csinál majd Veres az Ádámositól 250-en vett 10 millió db papírjával, ha onnan önti a 100-on megkeletkeztetett papírokat? Nézegeti éveken át? Tőkésítésre egyelőre nincs szükség, mert a saját tőke megfelelő nagyságú. A terjeszkedéshez kell tőkésítés, ahhoz már nem nagyon tudnak hiteleket felvenni.
_nyilvan ott emelnek töket 100rol 200-250 ig meg 2X haszonnal onte_nek__igy jo buli__vegyenek inkabb BIFet ennek meszeltek inaktiv tetszhalott ceg magyar kispapir rally halott__egy BIF meg nyilvan komolyabb az legalabb stabil itt meg tokesiteni kell meg 100 forinton ha nem alatta covid alatt szejjel ontottek azota is csak vergodik___*
Akko fórum