Fog! Nem ülnek fel Donqatto siránkozásain… nem akar bővíteni dumája most is. Módszer: manipuláció akár árfolyam, mint Alteo (amiatt megy az MNB-hez is) Hírek kiforgatása… álhír terjesztés… bizonytalanság növelés… Csak az eladásokról számol be, növeli a feszkót nincs hír… közben hangoztatja mindenhol az App-ot… próbálja gyűjteni. Ezt játsza a Glosterben is!
Nincs követönk, clubbunk van!-, de tisztán látszik, mit művelt glosterbe, itt is megpróbálta...2x kellett hazafutnom a presszóból.Türelmetlenek a befektetők..aztán mennek ide-oda de maga megérti őket..ezt irta!A tegnapelotti próbálkozását is visszavertem, a tegnapit is..Hétfőn is figyelek majd.S akkor még rámfog mindent.Tudja maga mit és miért csinál, glosterben reszletesen leirtam a módszerét.
Mollyban leírtam, hogy eladtam, mert szerintem nem fog 2800 felett maradni sokáig, és lám már 2760...probléma? Akkoba meg igen, írtam hogy meg is értem meg nem is aki eladja és mást vesz, mert egy részt más megy/ment most nem keveset, míg ez csordogál vagy éppen stagnál, de nem értem meg őket mert ez is el fog indulni és akkor már mennyiséget csak fentebb lehet majd venni
Akko fórum