"Aki a lovakhoz használatos ellenzőt kiegészíti előlről is (azaz dobozt használ), annak teljesen mindegy, hogy van fény, vagy nincs"
Mobiusindex
Törölt felhasználó2010. 02. 21. 15:53
"A jelenlegi pénzügyi világválságra való tekintettel az energiaköltségek csökkentése érdekében átmenetileg kikapcsoljuk a fényt az alagút végén."
EdgaR
Törölt felhasználó2010. 02. 14. 18:39
"Azon agyalok, ha te levetnéd magad az egodról az iq-dra, piszkosul összetörnéd magad.."
totem
Törölt felhasználó2010. 02. 05. 00:30
"
pont 2 éve farkas tamás itt harapdálja a tyúkok nyakát"
NagyBarnaMacko
"
Ezért vettem ezen a szinten,és ezért cumiztam be szopós malac módjára a nagy kábelt."
martin36
előzmény (#146116: sabe) | válasz erre | Ma, 09:52
Kedves Tóth és Kovács Urak!
kérem indokolják hogy miért tart itt az árfolyam és ne ránk fogják,kérem!!
dolgozzanak és ne hazudozzanak,maguk semmit nem csináltak ez évben,csak blöfföltek és börtön járna érte nem?becsapottak vagyunk,mert hazudtak mint a humetben civin elvtárs
(#1001) válasz erre (#999:Jussi)
1000. az enyém !!!!!
JO8!
(#1010) válasz erre (#1001 BOLONDBANDY)
Bandy, a könyvbe azért pontosabban állj be, mint itt az 1000. hsz.-be
FIL2
Törölt felhasználó2009. 10. 21. 14:19
"egy biztos ez napok alatt lesz névértéken,még esély sem lesz venni,Ti is gondoljátok?
inkább nem fizetem a hitelemet de nem adom el " Puleo #143996 phyl topik
Aladár intézkedjen a kapcsolatainál. Szégyen, hogy az egy tollból, meg egy jegyzetfüzetből álló Genesis már a névérték 150-a felé halad, felső limiten majdnem 100k vevő van, itt meg oda-vissza pakolgatnak egyesek 100-200k-s csomagokat a vevői vagy épp eladói oldalon, néha még meg is öntik, azt a látszatot keltve, hogy vki menekül.
zotya32
Kényszerértékesítették a Genesis egyik nagytulajdonosának a részvényeit, amelyet jogtalannak tart az érintett, így 90 000 darab részvényének a visszavásárlást követeli.
A családomnál a személyemmel kapcsolatban
betelt a pohár a Phyl függőségem miatt.
Csak azzal védekezem,hogy még mindig jobb a családom számára mintha kábítószeres lennék vagy
játákgépeznék.
a topicozó utolsó hozzászólásai: