IGEN S MAR CSAK 129 VAN ELADAS!!ELFOGYOTT A 128 FT-OS PYL:)LEHET HOLNAP MEGUTJUK A 150-ET IS HA USA JOL ZAR A HANGULATTAL MEGYUNK + MEG EZ A JO HIR IS,,,:)ITT TENYLEG NAGYON HAMAR MEG LESZ A 200 FT....
helfenbein
-Ez a mai chart tipikus ökörhugyozás formát ad ki, ami alacsony forgalommal párosulva további emelkedést vagy esést, esetleg oldalazást vetít előre. (Melisur) (#343937)
-Látom megtanultad az elemző szakmát rendesen a delphoi egyetemen :-) (Neolux) (#343939)
A legalacsonyabb papírnál van a legnagyobb emelkedési potenciál ez is matematika.
Előbb utóbb emelkednie kell, mert ez a számok törvénye.
Nincs más lehetőség..)
mzoli
Törölt felhasználó2009. 07. 07. 13:59
(#1506) Re: real folyamatosan
Értékelés: 0
előzmény (#1505: nanskrin) | válasz erre | Tegnap, 12:30
"
igen, annyira nincs ma mozgás, hogy a 15 perces késleltetésű bet.hu ma néha reált mutat :)) "
Olyan publikus figurák jelentkezését várjuk, aki 9-en áll eladáson. A legnagyobb mennyiséggel rendelkező phylaxiás Petri-csészét nyerhet. A leggyorsabban jelentkező lesz az első.
luigiano
Törölt felhasználó2009. 06. 07. 23:53
aki magyar velünk tart hajrá jobbik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó2009. 06. 07. 21:06
"sztem Egon csak tapogatózik megint mint kezdő buzi a gőzfürdőben... "
uniu
Törölt felhasználó2009. 05. 07. 16:22
"Szeretném, ha valaki egy láncfűrésszel megkarcolna, megsímogatna, tökön szúrna, utána láncraverve égő szurokkal és olommal leöntene, muszáj, muszáj muszáj
egész nap kihozom a tradeket 0-ra brokidijjal MERT tartom magam a szabályokhoz, és amikor nem, akkor van az, hogy cover után még 100 pontot esik;
és ilyen persze 40-ből 1-szer van, szóval most fosozhatok ismét hogy 0-ra hozzam a tradeket, és amikor jön a pénzkereseti lehetőség akkor majd ugyis elbaszom. A rohadt kurva életbe." soda
Törölt felhasználó2009. 05. 03. 19:10
hello!
Csináltam egy forexes oldalt, ahova rengeteg ingyenes anyagot tettem föl, leírtam a stratégiámat és a kereskedéseimet is meglehet tekinteni.
Az oldal címe forexpips.hu!
Bármit veszünk az nagy eséllyel emelkedni fog, ha nem ma akkor holnap, ha nem holnap akkor majd később. Egy biztos az alulértékelt cégeknek az árfolyama alacsonyan van ennél rosszabb, szerintem nem jöhet!?
simonsz
a topicozó utolsó hozzászólásai: