Aleksandar Vucic szerb kormányfő hamarosan beszélni fog Orbán Viktor miniszterelnökkel arról, hogy Magyarország fizikailag lezárná a magyar-szerb határt, és arra fogja kérni, hogy "ne építse fel azt a falat". Aleksandar Vucic szerb kormányfő...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=215794
"A kommunisták nem titkolják nézeteiket és szándékaikat. Nyíltan kijelentik, hogy céljaik csakis minden eddigi társadalmi rend erőszakos megdöntésével érhetők el."
"Ilyen értelemben a kommunisták ebben az egyetlen kifejezésben foglalhatják össze elméletüket: a magántulajdon megszüntetése."
"A proletariátus arra használja majd fel politikai uralmát, hogy a burzsoáziától fokról fokra elragadjon minden tőkét, hogy az állam, azaz az uralkodó osztállyá szervezett proletariátus kezében centralizáljon minden termelési szerszámot és a lehető leggyorsabban növelje a termelőerők tömegét."
"A legelőrehaladottabb országokban azonban meglehetős általánosan alkalmazhatók lesznek a következők:
1. A földtulajdon kisajátítása és a földjáradék állami kiadásokra fordítása.
2. Erős progresszív adó.
3. Az örökösödési jog eltörlése.
4. Az összes emigránsok és lázadók tulajdonának elkobzása.
5. A hitel centralizálása az állam kezében nemzeti bank révén, amely állami tőkével és kizárólagos monopóliummal rendelkezik.
6. Az egész közlekedésügy centralizálása az állam kezében.
7. A nemzeti gyárak, termelési szerszámok gyarapítása, a földek megművelhetővé tétele és javítása közös terv szerint.
8. Mindenkire kiterjedő egyenlő munkakötelezettség, ipari hadseregek felállítása, különösen a mezőgazdaság számára."
...
"A kommunisták nem titkolják nézeteiket és szándékaikat. Nyíltan kijelentik, hogy céljaik csakis minden eddigi társadalmi rend erőszakos megdöntésével érhetők el. Reszkessenek az uralkodó osztályok egy kommunista forradalomtól."
:)))
p.s.: Felettébb mulattató olyan virtuális leninfiúval találkozni, aki még a saját vallásának dogmáit sem ismeri. :))
egy tőzsdei fórumon nagyon ciki értéket keresni Marx "munkásságában" ő mindössze az erőszak és a véres forradalom prófétája volt ennyi... The Cult of Marx - Atheist or Satanist? https://www.youtube.com/watch?v=mckb2RJLutg
Engem személy szerint mindig mulattat, amikor önálló gondolatokra korlátozottan képes emberek azt harsogják, amit mondtak nekik a tévében/rádióban (ill. amit leírtak nekik)...
A marxista adócsaló. Nevetséges az egész. Mégcsak szót sem érdemelne, ha nem tolták volna az UNIO egyik vezető székébe. Ez a sztori 30 évvel ezelőtt az angol fogadóirodákban szédületes szorzót kapott volna. :)
Nem tettem én egyenlővé semmit,de ha szerinted Junckernek az EB elnökének ott kellett lenni a szoboravatáson az a világnézetedről egyértelmű világos képet rajzol. :)) Legközelebb Sztálin és Lenin szobor avatására is felkérik,remélem! Azért ha az egész cikket egyben értelmeznéd,levonhatnál némi következtetéseket!
Egy gazdasági fórumon nagyon ciki Marxot a kammunizmussal egyenlővé tenni. Értem én, hogy a prostisrácok célközönsége bármit bevesz, amit Orbánék tolnak, de itt nem kéne ennyire butának nézni az olvasókat.
Az új duma, amit rám szabtak: “piszkálódás”. Az mindegy, hogy nincs ilyen a házirendben, az mindegy, hogy naponta tucatjával írnak csak nekem igazán durvákat is, tényleg személyekedéseket, én már kb. meg se szólíthatok senkit: nem szembesíthetem múltbeli hozzászólásával, mert azért is tiltanak, nem írhatom, hogy hazudik, ha valótlanságot állít, mert én ezt se tehetem, de már szimpla kérdést sem tehetek fel valakinek, mert “piszkálódás”...
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=215794