Tökéletesen leírtad. Sőt van a meat-in-meat technológia, amikor kieső húsokat fecskendeznek ugyanezekkel a többtűs pácoló gépekkel a sonkába, hogy fel tudjanak mindent használni. Azért az új Élelmiszer Könyv szerint nagyon szar termékeket nem lehet sonkának nevezni mostmár. Így jönnek az uzsonna feltét, meg sonkás szelet, meg, reggeliző szelet fantázia nevek. Gyanakodni kell ha egy virslit nem virslinek hanem rudacskának neveznek. Egyébként pl ha egy kg sertés lapocka nyersen kb. 1200 Ft/kg, akkor hogy a picsbe tudják a kötözött lapockát 999-rt vagy olcsóbban adni. Gondolkodni kellene.
Azért mert sózód a húst attól még az nem lesz moslék.Ha nem lennének ilyen eljárások nagy tételben nem is lehetne előállitani semmit.Elöbb megromlana mint eladnák.
500Ft benzin, 1000Ft cukor, 2000Ft párizsi.