Kedves Fórumtársak! Van már 4IG topic, tudom. Ez annyival másabb, hogy nyugodtan írhattok aktuális árfolyamot, kibeszélhettek záró értékeket. Kérdezni lehet bármit a részvénnyel, illetve az azzal szorosan összefüggő dolgokkal kapcsolatban. Trágárság, trollkodás kevésbé tapasztalt kérdező megbántása kényszerpihenőt, visszaesőként kitiltást von maga után. Hajrá 4IG!!!
Ha nem tiltanak ki valaszolok. Szomoru, hogy ket ember hangulatkeltese nyoman (notesz_laci, kfredd) teszik kinaz embert. Ha nem raknak ki valaszolok, mert Te legalabb ertelmes arc vagy.
Kerlek nezd meg notesz_laci es kftedd minden topicban utazik ram. Igy mennyire hitelesek? Egyszeruen hangulatkelto beirasokkal hergelnek. Megnezed par ember hozzaszolasat Oket nem zavarja. Nyilvan erdekuk, hogy ne legyek itt, mert akkor nincs ellentmondas, es bizonyithatjak, hogy Ok a janik. Azt felejtitek el, hogy a provokatorok tobb nickkel rendelkeznek. Nekem egy van. Tilthatsz, ha ez Neked boldogsag.
Hangulatkeltesedre nincs szukseg. Nyilvan regi motoros vagy akit mar annyiszor tiltottak, hogy ez a sokadik nicked. Igy ennyi a hitelesseged is... Bocs!
Ettől a sajtótájékoztatótól kicsit többet vártam, hangsúlyos az IT szektor versenyképességének növelése, támogatásban nem lesz hiány...egyenlőre ennyi nagyon velősen ami minket érint. részletek szerdán várhatóak.
Ő egy tipikus polgárpukkasztó. Álnaiv kérdései csak és kizárólag más emberek bosszantását célozzák. Ha nem foglalkoztok vele abbahagyja majd. Az egyik legtipikusabb játszma. Ha partner vagy csinálja. Emiatt felesleges kitiltatni, úgyis visszatér mindaddig, míg partnert talál a játékához. Nem ismerem a valódi kvalitásait, de az ilyen emberek nem ritkán nagyon magas IQ-val rendelkeznek.
Tisztelet Moderátor! Ismételten szeretném felhívni almafa111 nevű fórumozó beírásaira a figyelmet. A szabályzat szerint troll beírások kitiltásra kerülnek. Ha csak a mai hozzászólásait olvassa, az kimeríti a troll fogalmát. Ez az ember szórakozni jár minden topikba, mert nem létezik, hogy valaki ilyen képességekkel komolyan gondolja a tőzsde világát.
4IG Reál