Erzsi néni épp aládúcolni igyekszik az árfolyamot, csak hiánycikk a gerenda. Ezért most az ukrán faszállítókkal tárgyal! (Összetett szó, a félreértések elkerülése érdekében az első tag: fa :)
Én még MarosánnéErzsike mint szakértő tanácsadó véleményére lennék kíváncsi a cég jelenlegi kilátásaitól, mert a borús geopolitikai helyzet és a cég gyors átalakulása teljesen elbizonytalanított. :D
Nem hagytam ki a képletből. Írtam nemrég hogy a 4ig árfolyama már ugyanott van mint a háború előtt. Ezért írtam hogy 800 alatt már érdemes venni de mivel 800 felett már lefékez ott érdemes adni , ki lehet használni a 770-820 közötti mozgást. Igaz, kis forgalommal mert sajnos az nincs.
Nyáron már írogattad az ökörségeid és pompi volt a mentorod :D Ezt a tanuld meg értelmezni már hagyhatnád. Azt írtad választás előtt nagy eladási hullám lesz. Később már Hadházit írogattad :D Állandóan a politikát hoztad a fórumra. Látszik,hogy az emlékezeteddel is bajok vannak. Na lehet már idén nem írok neked,mert mindent másképp értelmezel. Részvény nélkül miért kell neked ide írogatni mindig ugyanazt? Ha majd 900 lesz az árfolyam akkor meg megírod,hogy neked lett igazad,mert 972ft-on megmondtad.
"Ja és háború van"....amivel nyilván senki sem kalkulálhatott előre, csak úgy mint a coviddal sem! Mindezek ellenére van 809-en, ezt hagytad most ki a képletből.
Tanulj meg szöveget értelmezni. Azt írtam ha az ellenzék nyer akkor nagyot esik ha a fidesz akkor megáll 800 körül. Lehet rajtam röhögni de én szeptember óta írom hogy 800 lesz és akár 670ig is lemehet míg te és a követőid minden hónapban beírtátok az 1500at. Most 809, lehet röhögni rajtam. Múlthéten írtad hogy kipucolták a 820at, következik a 850, erre vissza ment 770ig. Ismét lehet röhögni rajtam. Majd ahogy jönnek a negyedéves jelentések és kiderül hogy JG jól számolt e , majd ettől függően lehet emelkrdés. Ja és háború van.
Hagyd már a jóslataidat. Egész nyáron azt írogattad,hogy választás előtt adni kell,mert nagyot esik. Ezt már elfelejtetted. Nyáron 600 körül volt. most 800 és közben 1100 felett is volt. Nyáron még azt írtad,hogy 700sem lesz éves távlatban. Állandóan magadra hivatkozol,közben mindenki rajtad röhög,de nem veszed észre.
Februári jelentésben még 6,4milliárdos nyereségről írtak 2021-es évre. A maiban meg "Vállalatcsoport IFRS szerinti adózott eredménye 7,16 milliárd forint." Találtak +700milliót??? Ez nagyon nem mindegy,mert így gyakorlatilag akkor több mint +10%-al lett több a 4IG nyeresége tavaly!!! Mondjuk a maiban 671millióval magasabb bevétel is szerepel. Lehet ez a pénz érkezett a kasszába és ezért több a nyereség. Ez is szép + meglepi :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.