Végre volt egy jó nap a Pannyban is! (Ritka az ilyen.) Gratulálok azoknak akik eladták és azoknak is akik vettek, tartják és még többre vàrják! Hajrá Panny!
Két mínuszolónak elárulom, hogy némi felárért vaslemez aljzattal rendeltem a konténer hàzat, mert tudom, hogy patkányok mindíg voltak, vannak és lesznek is! Ellenük viszont lehet védekezni!
A bukott szolnoki fideszes polgármester Szalay Ferenc ötlete alapján, márminthogy Szolnok az katona város, gondolták, hogy ellophatnak még pár milliárdot. Nah, ezért épül a laktanya Szolnokon, amire semmi szükség! De még volt, van pár tolvaj beruházás ezen kívül is Szolnokon!
Mennek a börtönbe a korrupt fideszes bűnözők! A fekete klottgatyás Orbán - akivel anno a potya strandon a Tiszában a marha itatónál együtt fürödtem, szintén börtönbe kerül! Én nem sajnálom! Megérdemli a sorsát!
Köszönöm.Ez kimaradt.Még egy ilyen baromságra pénzt adni. Lehet ezt is visszakéne vonni.56 milliárd??? Ebből mennyi értelmes dolgot lehetne csinálni.... bocsi hogy beléptem ide.Néha beleolvasok, de nincs Pannim
Ott vagyok a könyvben, tudom nekem szurkoltok! Szar 10 Ft-on nem múlhat, hogy a nejemnek vagy nekem kell kifizetni a konténer házat! A békák kuruttyolását, a madarak csicsergését szeretném már hallgatni és elcsípni az egerek és patkányok suhanását éjjel, mert bevallom, hogy azért azok is vannak. Rájuk vadásznak a ragadozó madarak!
Júni 19 a szülinapom. Farkas úr telefonált, hogy ebben a hónapban szállítják az egyik zártkertembe a konténer házat. Nagyon bántana, ha a nejének kellene azt kifizetnie. Azt én rendeltem már fél éve és a Pannym egy részének nyereségéből szándékoztam és szándékozom azt kifizetni. 10 Ft-on nem múlhat! 2410-et el kell érnie a Pannynak még júniusban! - Aztán persze még többet!
Nah ez is megtörtént! Szeretett Lantos miniszter urunktól is elbúcsúzhattunk! Hát mi pannergysek igazán sokat köszönhetünk neki! - Jah nem, bocs! https://youtu.be/4vgWdMMK0PU?si=yieveZ2V8Q4-Gek5
Először elment 2300-ért 102db. Utána 50db. Adtam még 10 perc esélyt nekik, hogy a maradékot elvigyék. Nem kellett nekik. Módosítottam 2400-ra. Velem nem szórakoznak! :-)
Közgyűlés ok! Írják, hogy növekedni szeretnének. Nem tudom, hogy Szolnok eszükbe jutott-e. Van itt a városban egy több mint 6000 lakásos panel épületekből álló lakótelep. Szomszédságában most épül egy nagy katonai laktanya. Szolnokon vagy 6-8 strandfürdő plusz szálloda- gyógyfürdő működött régebben. Egyik sem a termálvíz hiánya miatt szűnt meg. Tuti, hogy van termálvíz bőven a város alatt. Én a Panny helyében elgondolkodnék és szánnék figyelmet Szolnokra!
Rencsár Kálmán névszerint ugyan nincsen megemlítve, de szerintem ő is benne van a 3 ezerben. Vajon mi lesz a Panny részvényeinek a sorsa?https://444.hu/2025/02/15/7-ember-akiknek-magyar-peter-azt-uzente-tudja-mit-tettek-es-nem-felejt
Paradicsom termesztés ide vagy oda, a mi Pannynknak már minimum 2300-on lenne a helye. E helyett 2200 körül forog. Nem bánnám, ha felfognák a befektetők, hogy a korrupt Orbán rendszernek vége! Lantos báb miniszternek szintén vége. Fogalmazhaznák úgy is, hogy vége van kicsi! Kapitányéknak idő kell, hogy a geotermiával is foglalkozzanak. Mindezeket figyelembe véve is 2300 reálisnak tűnne.
Nem akarja a sors, hogy eladjam 2300-on a Pannym egy részét. Pedig néhány zártkertemre már megrendeltem a mobil házakat, amik leszállítását a cég június elejére vállalta. A potenciális bérlők meg már nyűgösködnek, telefonálgatnak, időpontot foglalnának a nyári horgászataikhoz, pihenésükhöz. Még az is lehet, hogy a nejemtől kell majd kölcsönkérjek, mert az eu-s részvényeim sem szárnyalnak, de a Panny egyetlen darabját sem kapja meg tőlem senki 2300 alatt!
Olvassa el mindenki, mielőtt mínuszolgat! Megtudhatja belőle, hogy mi ment itt a Fidesz kormány ideje alatt és hogy vajon miért csak itt tart még a PannErgy! https://youtu.be/CUhtRbpXCbg?si=cY-g6fi-rm1B0aap
PANNERGY