Abszolút így gondolom én is. Más kérdés hogy magától a mai kgy-től nagy csodákat nem várok, de ettől függetlenül is folyamatosan jönni fognak a pozítiv hírek és ez az árfolyamon is látszani fog. Én teljesen nyugodt vagyok.
Mondhatom úgy is, nem éreztek rá kellő időben a saját részvény vásárlásra. De sokféleképp kompenzálhatók a jelenlegi tulajdonosok, osztalék , kedvezményes árú vagy ajándék részvény stb. Legjobbnak látnék viszont egy jól átgondolt beruházást elkezdeni. A piacon jönnek újak hasonló profillal, nekünk is bővülnünk kell. 3-ból 2 ft-om itt van , kétharmaddal érdekelt vagyok és bizom is, hogy érdemes ide befektetni.
Ez így valótlan!!! Tavaly pontosan megmondták, hogy csak decembertől fogják elindítani a SRv-t. Pontos dátum nem volt, de december közepén kijött az otp elemzés és az árfolyam egy pillanat alatt áthúzott a 600 ft-os határon. Tehát valótlant ne rójjunk a vezetőség nyakába, azt pedig nem tudhatjuk, hogy mi lett volna ha 600 alatt marad az árfolyam.
Saját részvényt már tavaly venni kellett volna. Pl juliusban 400 alatt volt tartósan. Nyilván a vásárlás árfelhajtó hatású, de akkor a másik rész kifizetem osztaléknak. Ma az a részvény dupla áron lenne, de lehet még magasabban. Ha én bejelentem/ csórókám/, hogy majd veszek részvényt, az nem sok vizet zavar a piacon, akkor se ha ez elmarad. A gyereknek leszakad a lábáról a cipő, akkor azt vagyok kénytelen venni. De 1 milliárdot lebegtetni és időben semmit nem lépni nem szerencsés. Erre is választ kaphatunk ma
PANNERGY