Bocs, csak most tovább itt a Henibaba nem fog megosztani. Persze a feleségem Ő, de bocsánat ha itt elkapatta magát, egyébként korrekt volt. Letiltva a gépemről! Elnézést mindenkitől! Bocsánat!
Van rá esely. Fed döntes is jo lett a piacnak,remeljük jól is reagalja le holnap. Es az,hogy nem kötöttek le a 20 napos alá,hanem az megfogta záróban is.
Jól látod, de volt rá egy ex elemzésem ha eléri a 700-at, de még nem tette. Innentől kezdve csak akkor lesz releváns ha holnap eléri, akkor újra számolom. Érdekes dolgokat szeretettem mindig.
Emlekszem en is az elemzesedre,csak abban az időpont miatt az a különbseg,hogy akkor az elemzesedben a leszúrás az meg belefert a trendvonalba.azóta oldalazott 800 felett így mar a trendvonal alá szúrt! Innentől már nehezebb lesz a dolog felfelé. Viszont az még jó jel lehet a papír szempontjabol,hogy a 730 ala való leszúrást ma megvették,meg akkor is ha záróban valaki csunyan lekötötte.
Igen, ha lehet mondani az én szellemi termékem, amennyire lehet ezt mondani ebben az esetben. A férjem éppen most orrolt meg ezért, hogy megosztottam. Én meg úgy gondoltam, hogy ez most itt ebben az esetben nem sért semmit és senkit, hiszen csak egy elemzés volt, ha tévedtem vagy valakit sértett akkor elnézést tőlük. Én minden esetre komolyan foglalkozom ezzel is amennyire időm engedi, mert érdekes, és ha érdemes megosztani valóm lesz, meg is teszem, mert a véleményetekre is kíváncsi vagyok. Így lehet előrébb jutni. Céláram természetesen van, de az nem egy konkrét szám, nem titkolózom, de még nincs itt az idő, hogy kifejtsem.
Ugye te tetted be múlt héten a grafikont, hogy 760-ra várod? Én férjként támogatom, ha megbeszélitek, de nyugodtan mond a férjednek, hogy kezdesz érteni hozzá. Más kérdés, hogy 1 millió jó/rossz döntés után is kezdő vagy(ok) a tőzsdén. Hajrá, engem is érdekelne a célárad, de helyes, ha akkor lesz, amikor te gondolod.
arra gondoltam h vki shortolta amit zárni kellett és ha azon ne bukjon akkorát beállt eladásra a saját részvényeinek egy komoly részével... bár egyik zsebből a másikba lenne, sok értelme nincs valóban. holnap okosabbak leszünk :)
Igen, rögös lesz szerintem is. Holnap újra itt lesz a robot eladóként, mert a mai esésben szedett ő is szerintem, így nem tudhatjuk hány ezer részvényt akar eladni még.
Mindenesetre ma jó beszállókat csináltak nagyon sok kis papírban, kár hogy ez igazából mi és a cig-esek hátán csattant végül, a többieket egy kis hírrel is megtámogatva szépen visszarántották. Nagy kérdés hogy most milyen kezekbe kerültek ezek a papírok. Meglátjuk, rögös út lesz a következő pár nap az biztos.
PANNERGY