Ismerem az illetőt, 730 nem sikerült neki, későn ment brókerhez délelőtt. Most ennyit neki persze odaadtak. Az a lényeg, hogy van érdeklődés az rv. iránt.
Ezt a suttyot! Kajak idiota, ennek ma szebb zaro kellett volna, hacsak nem a hovege miatt kototte le valaki hogy a hataridos pozijat hovegevel ne olyan magas/alacson aron mutassa ki.
Nem dolgoztam bankoknál, egyszerű mélyépítési üzemmérnök, magántervező vagyok 25 éve, a férjem viszont profi. Neki mondtam egyébként, hogy vegyünk Pannergy részvényt mikor az AUDI gyárlátogatáson voltunk és ott hallottuk, hogy a hőenergiát ez a cég szolgáltatja. Utánanéztem és érdekelt. Férjem pedig annyit mondott, most ezt oldjam meg én. Átadott minden támogató szoftvert ami ehhez kell és elmagyarázta mire figyeljek rv. vásárlásnál. Most tanuló fázisba vagyok, de igénybe veszem a segítségét, ha úgy alakul.
Ügyes voltal, komolyan....nem szurkoltam (pozibol), hogy essen ekkorat, de neked lett igazad. (vagyis a te varakozasaid teljesültek)Ha esetleg civil eletedben programozgatsz is bankoknal, akkor meg meg ügyesebb vagy :D
Nyugi, hozni fogja a 2 mrd EBITDÁ-t évente. Nagy baj nem lehet.
Törölt felhasználó2018. 01. 31. 13:16
Én a tervemnek megfelelően a mai napon bevásároltam 744-es átlaggal, kicsit alatta a 760-nak, de ez így még jobb. Újra kell számolnom este, hogy jól tettem-e, de most szerintem itt az alja. Meglátjuk.
PANNERGY