Nem kell ezt a dolgot személyesre venni,"kinek a pap kinek a lánya"!
Pl.én nem tartom magam elfogultnak már csak azért sem mert előtte két Peugeot-om volt és nagyon szerettem őket,mint a benzinest mint a dieselt és csak jót tudok róluk mondani pedig sokaknak más a véleménye.Lehet,hogy ők nem is jártak vele!
Mindettől függetlenül a Honda az egy safhauzen.
azért 1 kicsit vitatkoznék,eddig hány,és hányszor kellett Toyotákat visszahívni mert valami szarság volt benne???? majdnem minden évben!és pl nekem Renault-om van(megane grantourII),tökéletesen meg vagyok vele elégedve!(újonnan hozta a Jézuska,6.5éves.)
Ezt a régimódi beidegződésest már le kéne vetkőzni:hogy csak a japán autó, a jó autó!
Ettől függetlenül az emberek ugyan úgy megveszik az autókat mint eddig!
Nekem egy hondám van ,város 6 l,országúton 5liter benzin,a többi meg nem érdekel. :)
Nol arról ír, hogy ha beigazolódnak a vádak, akkor is jobbak ezek a motorok, mint a magyar autópark átlaga. Amerikában az európai előírásoknál is szigorúbbak a követelmények. link
És ez vajonn mit jelent a győri gyár szempontjából? Hogy befolyásolja a terveket?
A tavaly összesen gyártott 1 973 734 motorból már 734 224 darab dízelüzemű volt.
PANNERGY