nemtom. jóformán csak egymással beszéltek, de láthatóan nyilvánosan beültető módon. plussz néha rossz nickel reagálsz :D
meg is untam mára.
bizonyíték ma is begyűjtve.
májusban jön az égés. a májusi 650es jóslatodig megvárom, az lesz a pont az i-n az égés kapcsán. készíts be további nickeket addig, és akkor most rendes voltam, hogy szóltam.
Tomikám miért mész a kételkedők után? Hidd el hogy nem vagyunk ikrek. Csupán két emberke vagyunk akiknek azonos a nézete a Pannival kapcsolatosan. Mi tudjuk mit akarunk és nem a többség után megyünk hanem a saját elképzelésünk szerint cselekszünk. Tehát nem szélkakaskodunk.
Törölt felhasználó2014. 04. 09. 15:46
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 04. 09. 15:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
Látod semmit sem tudsz! Kajak és Hedge nem azonos. A modinak jelentettelek és ezentúl mindenkit fogok aki ilyen hangnemet használ. A tőzsdéhez és az üzlethez szükséges egy kis intelligencia is. Pótold!
kajako1 allias HedgeFundy-ra módosítanám a topic nevét amit nyitnál :) merthogy egy és ugyanaz.. de nembaj, még gyűjtök némi bizonyítékot és jöhet a szégyenfal. aztán azt napi szinten csak belinkeljük, egyszer csak megunják. mindig minden nick-el el lesz kapva a gyerek. ennyi.
Széchenyi banknak kisebb baja is nagyobb annál, hogy milliárdokat fektessen a bizonytalanba…
Egyébként tényleg uncsik már egy picit ezek a hozzászólások lassan egy éve, de tavaly is elmaradt érdeklődés hiányában az általad említett őszi emelkedés…
Törölt felhasználó2014. 04. 09. 15:33
Előzmény:
törölt hozzászólás
Valakitől kérdeztem valamit. Miért foglalkozol vele hogy kivel mit beszélek. Nem neked írtam!
PANNERGY