Azért mert bíztam benne. Hittem egy kb. 460 forintos árban.
Törölt felhasználó2014. 02. 19. 15:29
Jobb a helyzet, mint 1 éve? Azóta folyamatosan több milliárd állami támogatást szerzett meg a cég, az valóban igaz. Azonban januárig mindent megtettek egyes "szereplők" azért, hogy a 300-as szint alatt tartsák, nem gondolnám azt, hogy a győri projekt annyival aránytalanabb csoda lett volna.
A 30.000 darabbal továbbra sem gondolnám, hogy nagy halnak számítanék, csak egy nagy balf..-nak érezhettem magam a közel egy évig tartó lecsorgáskor. Csak és kizárólag a "megérzés" vezetett oda, hogy tavaly megvettem a részvényt, benne a mohóság mellett, csak az a pozitív elgondolással, hogy láthatólag egyértelműen Fideszpárti cégről van szó és így nincs az az állami pénz amit esetleg odaadnak a haveri kutyának.
Elnézését kérem mindenkinek az önsajnálatért, de egy kicsit belefáradtam már, továbbá azt is a hitelesség kedvéért el szeretném mondani, hogy az E-star tekintetében komoly veszteségeket könyveltem el. A részvény vásárlást nem "szakember" ajánlotta.
Ez a szuper papír holnaptó megmutatja hogy kell szárnyalni a tőzsdén. Most kell venni aki akar mert ez már nem fog lejjebb ereszkedni hogy a tötyörgőket is magához ölelje és a magasba röpítse. Tehát veszed vagy lesed!
PANNERGY