Kakao! Most akkor mi van? Kitörés nincsen, papirnak vége.Miskolcon nincsen fűtés, Pannika már nem áll a sarkon, hétfőn meg akarják tartani a temetését is.remélem a gyászbeszédet te fogod mondani.
Természetesen, a jelenlegi átlagárra kérdeztem rá. (A stratégiájától függetlenül.)
Nem olyan rettentő bonyolult ez. Az én átlagáram pl 500 Ft felett van (rv./Ft), de ha nem akarja elárulni, akkor sokkal egyszerűbb azt írni, mint azzal ködösíteni, hogy "Ha ezt kívánod számolni, akkor szerintem nagyon rossz úton vagy."
15-30 ezer tonna 4000 m2-en évente (!!!) Ez valami nagyon komoly új technológia lehet...:)
Hihetetlen hogy akármilyen cikket olvas az ember akkora blődségek vannak benne...ha csak egy egyszerű utánaszámolást elvégezne a cikkíró..simán rájönne mekkora hülyeség amit leírt és közkinccsé tett...
Ja és szerintem "Adjatok el mindent!" Ilyen kicsi forgalomnál ilyen csorgás mellett, aki rövidtávon gondolkozik arra nem tudok mit mondani. Idővel helyre fog állni a rend.
Amit nyertem azt realizáltam még korábban... Azt már zsebretettem, azzal már nem számolok. Nyílván mióta lefelé tart, azóta minusz az új egyenleg... a gyűjtögetés alatt... Ha ezt kívánod számolni, akkor szerintem nagyon rossz úton vagy. Ami az asztalon van, az az asztalon van. Ha majd ismét pluszba kerül ott, ahol én gondolom, akkor megint realizálok, de gondolom ez egyértelmű.
Ha majd az alját akarod megcsipni és a kicsit felre beugrani.. azzal is lehet próbálkozni, de az egy másik stratégia.
Én inkább veszek, amikor más nem és eladok, amikor más vesz... :)
Én továbbra is tartom a pozícióm, sőt gyűjtögetek minden egyes mérföldkőnél. Ma is úgy döntöttem.
Ez vagy nagy kasza lesz, vagy benne fogok állni egy ideig.
Bízom benne, hogy már kiszórták a nagyok, akik ki akarták szórni... ezért ment lefelé az árfolyam és ezért nem tudtunk mozdulni a jó hírekre felfelé.. meg mivel akik meg ezt látták, azok nem mertek venni.
Én várom már, hogy mikor fog durranni és nem a lufira gondolok :) Felfelé várom továbbra is!
PANNERGY