Nem tudom, nekem a 18-i tájékoztatás olybá tűnik, hogy a projekt halad, és záros időn belül indulhat Miskolc. Azt viszont nem csodálnám, ha az OTP kiszállna, mert szegények biztosan paráznak az energetikai cégektől mióta az E-STAR-al szopóágra kerültek :) Én vettem itt egy keveset, szerintem ez most jó áras (egyébként nem követem)
nem, te azt írtad, hogy év végéig ebből nem lesz bevétel, erre írtam, hogy ha ilyet írsz, akkor nem vagy képbe
miskolcon egész évben lesz bevétel (melegvíz, uszoda), ősszel, tavasszal részleges (üvegház), de nyilván a fűtési idényben ez magasabb lesz, és akkor jobbán látható, hogy mit fog hozni éves szinten
nyilván ehhez az kell, hogy befejezzék, amire az jó eséllyel nem kell sokat várni; remélhetőleg...
lehet naív vagyok, de én elhiszem azt, hogy ezt a projektet befejezik, és már nem kell sokat várni rá; a miskolci munkák elkezdése utáni ezzel kapcsolatos elemzéseket elolvastam (az itt emlegetett alapkezelőkét is) és mindegyik erősen pozitív értékelte, konkrét számokkal támasztva alá; amit lehetett ezzel kapcsolatban infót találni, annak utánannéztem, és elolvastam; ezek után lehet persze mondani, hogy amatőr balfék vagyok, aki nem ért hozzá, de én nem a levegőbe kiabálom indoklás nélkül, hogy szar, szar, szar, hanem konkrét elemzésekre alapozom azt, hogy ez nem egy szar cég
nyilván a színfalak mögé nem látok be, mint ahogy az itt kárógók 99%-a sem, de mégis könnyebb a másikat balfasznak kikiáltani
ott mi a sokszínűség? a telefonokból élnek, a bevételük több, mint fele abból van; ezek szerint az is egy szar cég, mert "egysíkú" a portfóliója
ne bóhockódjunk már...
nem attól függ, hogy jó cég-e, hogy mennyi szarral foglalkoznak, hanem, hogy amit csinálnak azt mennyire jól tudják menedzselni és ebből profitot termelni
vagy a panny kezdjen el telefont gyártani, meg tejet csomagolni, meg kotont árulni, mert arra van igény...??
Engem pusztán csak az idegesített, hogy azt írtad nekem, hogy hülyeségeket beszélek. Külön kihangsúlyoztad, hogy mennyire nincs fogalmam a Pannergyről. Te egyfolytában arról mesélsz, hogy ez egy milyen kiváló cég, én meg azt, hogy nem. A részvény 10% feletti esésben van. ( Amúgy volt itt 2 éve egy tippverseny a Pannergyt illetően, elég sokan tippeltünk. Az enyém lett a 3. legjobb
tipp megsúgom neked.)
PANNERGY