Ezekre a "probléma van" jellegű hozzászólásokra csak annyit tudok mondani, hogy a múltkor a 150K db részvény vásárlója nálunk biztos pontosabb információkkal rendelkezett, mégis elköltött ilyen sok pénzt Pannergyre.
Üdv. Para az nincs, de a tornyot elbontották az fix. El lehet, hogy nem vitték, de állni nem áll. Bátyám ott jár haza mellette, tegnap mondta. Leszarja, hogy ott van vagy nincs csak azért szólt mert tudja hogy egy "kicsit" érdekelt vagyok.
"Még egy elméleti opciót adnék a fúrótoronyra,...csak a játék kedvéért: Mi van. ha az Aqua-nak kellett a cucca, mert máshol akar dolgozni vele?
mrbateman"
Ott vannak és addig ameddig a Pannergy óhajtja, elsődlegesen állnak rendelkezésre a szerződések szerint.
Felesleges, mondom a választ:
"Befektetőink türelmét kérjük, mint azt korábban kommunikáltuk május végén részletes tájékoztatást fogunk nyújtani társaságunk megújult stratégiáját illetően." Vagy valami ilyesmi.:-))))
Még egy elméleti opciót adnák a fúrótoronyra,...csak a játék kedvéért: Mi van. ha az Aqua-nak kellett a cucca, mert máshol akar dolgozni vele?
Én is erre tippelek. "A mérések elhúzódása miatt" elviszik Kistokajba, megfúrják a visszasajtolót aztán ha kitalálták mi lesz Gödöllőn, visszajönnek, vagy ha meglesz a lé PU-ból, akkor hoznak másik fúrót Gödöllőre. Ha viszont tényleg Miskolcnál folytatják, akkor lehet csak beadták a KEOP-ot. Azt írták amíg az nem O.K. addig egy kapavágást sem tesznek (kgy).
Lehet, hogy a fúrólyukban végzett - elvileg pontosabb - mérések alapján nem is érdemes folytatni a fúrást? Ki a csuda tudja már tényleg hogy mi zajlik ebben a cégben :S A kommunikáció mit sem javult.. Azért arra nagyon kíváncsi vagyok mi fog szerepelni az új stratégiában. Vajon a régit elodázzák? Hol és mikor fognak termelőkutat fúrni következőleg a gödöllői kudarc után? Továbbra is évi 8-10 fúrás a cél?
PANNERGY