azért az eléggé álságos kijelentés, hogy "szomorú arccal nézzük". Nekem pl. fülig ér a szám, pedig én is azt várom, hogy 2600 alatt még mindig beleveszek. Ma is azt gondolom, hogy lesz még rá alkalmam, úgyhogy én nem kapkodok. Kiveszik a bent lévő pakkokat egy szintig, majd megint lecsorgatják. Nekik is van idejük bőven. Én azt gondolom, hogy az MSCI indexbe kerülés komoly kockázat a shortolóknak, mert a szint tulajdonképpen már régen megvan. Így csak döntés kérdése, hogy bekerüljön az pedig bődületes és rövid idejű vételeket jelent a mai szűkös kínálat mellett. Nem számítok rá, hogy nyáron, de előbb, vagy utóbb be fog kerülni, hacsak közben nem történik valamilyen drasztikus fordulat.
igen Apocca...nagyon jó ez a papper:))))) Innen a befektetési számlámról nézve is! :))))))))) 3 havi gyárigazgatói fizetésem 1 nap alatt...nyammmmm! :-P
Nem tud esni ez a szerencsétlen... mi meg esésre váró hold&buy-osok meg szomorú arccal nézzük, ahogy nem tudjuk higítani a pakkot. Mindjárt megjlennek a hisztériában vásárlók is. Emelkedésre vagyunk ítélve... már-már párhuzamot látok Midász királlyal.
Akinek más kell hogy megmondja mivel kereskedjen az inkább ne kereskedjen semmivel. Én a tőzsdéhez kőbuta vagyok ,de tudom a matekból a több az jobb mint a kevesebb..így hát veszek ha valami olcsó az árához viszonyitva és majd eladom ha nekem megfelel a nyereség összege.. eddig mindig bevállt. És nem mondta nekem senki főleg nem pénzért..
-Private Banking friss:-Magyar Telekom.-Korrekciós fázisból próbál kimenni felfele. A 2578-as természetes szintnél alakított ki egy swing aljat, így ennek a letörése okozhatna fordulós mintát. Felfele a korábbi csúcs környéke, de 2813 számít erős ellenállásnak. Ellenállások: 2734; 2813. Támaszok: 2500; 2375; 2250.
tegnap picit előreszaladt és megint forgalommal. Érdekes volt, hogy a zárókötésben mekkorát ugrott az árfolyam, de még inkább az, hogy a napi erősen maxos záró áron, még több mint 7 ezer darab vételi ajánlatra egyetlen egy eladó sem érkezett. Nem baj, vélhetően ma majd lesz "eladó" sokkal alacsonyabb árfolyamon is.
Mtelekom