-Private Banking friss:-Magyar Telekom.-Az emelkedő trend továbbra is érvényben van és még trendszerűnek tekinthető az emelkedés. Mivel új csúcson van, ezért az emelkedő fontos swing low és high pontok sorozata nem tört végül meg, a trend egészséges, tovább tolódhat egy fordulós minta kialakulása. Amennyiben egy napon belül visszaesne nagy forgalom mellett a 2000 alá, akkor jöhetne kisebb csökkenő hullám. Rövid távú irányváltáshoz a vékony, zöld színnel jelölt emelkedő trendvonal letörése lenne szükséges, ennek a trendvonalnak az elesése utalhatna korrekcióra. Ellenállások: 2062; 2125. Támaszok: 1875; 1750; 1688; 1625; 1563; 1500.
"Igen, én pont ezt csináltam. Néztem ahogy hónapokig minuszban volt. Aztán szépen lassan adogattam kicsi nyerővel. Egy kis részét azóta visszavettem, még tudnék venni, de most meg már nem merek." --- Már többször írtam, de akkor még egyszer: nix ugribugri! Egyszer megvenni és kivezetésig tartani. :)
Én arra számítok, hogy az srv sem folytatódik a végtelenségig, egyszer a teljes profitit vagy annak akár 90%-át is kifizetik osztalékként, ez akár 200 ft + osztalék is lehet (ha már akviziciókban nem gondolkodnak, pl. szlovén telekom már régóta eladó...bár a montenegrói telekomot meg 38 mrd ft ért eladták a horvát telekomnak, ami nagy baromság volt anno)
Igen, én pont ezt csináltam. Néztem ahogy hónapokig minuszban volt. Aztán szépen lassan adogattam kicsi nyerővel. Egy kis részét azóta visszavettem, még tudnék venni, de most meg már nem merek.
a tavalyi nyitó ár és záró ár (1280-1792) pontosan 40 %-s emelkedés, ezt se önmagához, se máshoz viszonyitva nem gondolom lemaradásnak. Ez évet 1800-n nyitotta most 2040-n zárt ami 13.3 %-s emelkedés egy hónap alatt. Én azt kívánom továbbra is így legyen lemaradva:):)
Mtelekom