-Jó napot! Private Banking friss:-Magyar Telekom.-Megérkezett az emelkedést definiáló trendvonalhoz a görbe. Ez azt jelenti, hogy vagy trendtörés jöhet vagy megpattanhat és folytatja az emelkedési lehetőséget. Döntési helyzet előtt van tehát a papír, érdemes lehet megvárni merre folytatja az útját. Ha újra emelkedni kezd, akkor az áprilisi esésnél kialakult minta alapján a számított célszint 2000 fölé mutathat, de ehhez nem szabadna az emelkedő trendjének törnie. Trendtörés esetén az 1625 környékén várja első erősebb támasz. Ellenállások: 1875; 1938; 2000. Támaszok: 1625; 1563; 1500.
Én pedig azon gondolkozok, hogy lehet lemaradtam egy jobb beszállóról? 1738 (vagy ilyesmi kb) volt az alja mostanában, gondoltam, még várok. Lesz ez még lejjebb is, augusztus 20-ra. Erre most újra 1760.
-Erste:-Az elmúlt hetekben a rövidtávú mozgóátlagok alá szorult az MTel árfolyama és ez a nyomás a következő napokban is kitarthat, így alapvetően oldalazás várható az árfolyamban. Ebben fordulatot esetleg a szerdán érkező gyorsjelentés hozhat majd.Támasz és ellenállás szintek
Annyira semmitmondóan rosszak ezek a VG-s elemzések. Mintha egy betanított technikai elemző majmot ideküldenének a Földre egy napra, aki megcsinálja az elemézést a tanult standard módszertannal, és már repül is tovább a Marsra, nehogy a fundamentumok, előzmények, szezonalítás megzavarja az állatot.
-Jó napot! -VG-Technikai:-Magyar Telekom.-A Magyar Telekom részvénye jól láthatóan elfáradt a nyári alacsony forgalomban, az átlagforgalom negyedével, egyharmadával megy a napi kereskedés. Már az 50 napos átlag árfolyama alá került a kurzus, ami technikailag nem túl kedvező kilátásokat vetít elő a következő heti kereskedésre, tekintve, hogy a csúcsról fordult az árfolyam. Ezért fontos az augusztus 6-i jelentés, s itt is igaz, hogy a folytatást nagyban befolyásolja majd, milyen információkkal és kilátásokkal jelentkezik a cég. Egyértelmű túladottság nem látszik még az árfolyamon. Fontos napok előtt állnak a magyar nagyrészvények - Világgazdaság
Mert nem üzleti alapon szponzorálnak, hanem politikai alapon, és így nem kap nagyobb büntetést a cég, illetve kap egyéb szolgáltatást. Pl Telekom-Fradi kapcsolat, de rendezvények rendszeresn vannak a székház melletti stadionbsn és az mvm-dome-ban is. MOL-Újpest, stb.
Mtelekom