"Kéne egy írásos megállapodás a céggel,ne, hogy a nagyhasú-ősszel a
közelgő választások és az infláció miatt-megint újabb árcsökkentést
lebegtessen be!" . Nekem nincsenek illúzióim Gyula. Ha az érdekük úgy kívánja ezek az írásbeli megállapodást is pont ugyanúgy megszegik, mint a szóbelit.
-Jó napot! Ez az ajánlat,hogy választásokig nem emel-oké,de ezt elfogadta a nagyhasú miniszter is? Kéne egy írásos megállapodás a céggel,ne, hogy a nagyhasú-ősszel a közelgő választások és az infláció miatt-megint újabb árcsökkentést lebegtessen be!
Ha árat nem lehet emelni 2025-ben, akkor pl. nyugdíjat sem kellene. Bátran mondhatom, én is nyugdíjas vagyok ! Az Eurón mikor lesz ársapka, 2026 választások után ?
ezek szép dolgok, de mi a garancia arra, hogy Nagy "másfaszával" Márton és a többi kókányjózsi ennek ellenére nem csap még oda, mert nics rajtunk füstszűrős sapka?
Ez nem vészes. Ha ennyivel megússza a cég, akkor nincs nagy gond. Szerencsére csak a fogyasztóknak nem emel a cég, azaz a lakosságnak. A cégek nem fogyasztók. Túl jelentős hatása az idei eredményre nincs. A konzervatívan megfogalmazott növekedést talán még így is el tudja érni a cég, de annak alsó részénél lesz. Nagyon remélem, hogy az elszálló költségvetési hiány "megoldása" során nem emiatt a díjkorrekció miatt a cég nem kerül ismét a kormány radarjára. Ezzel egy bizonytalansági faktor kikerült a képből.
A 104%-os VÁM-ok Kína vonatkozásában nem fenntarthatóak szerintem. Ha az amerikai népnek pl. a TEMU-s rendelései ezután duplájába fognak kerülni, akkor ott forradalom lesz. Ráadásul ez pártfüggetlen. Túl azon, hogy az USA ma nem tudja nélkülözni a kínai beszállítókat. Megegyezés (vagy fegyveres konfliktus)lesz ebben a kérdésben is, azt meg kitörő öröm fogja követni. Hogy mikor? Azt majd meglátjuk. Addig nagy csapkodás.
Azért ezt már el lehet adni sikerként. Azért arra kíváncsi leszek, hogy a digis (ONE) mobilt, amit tényleg durván meg akartak emelni is érinti e? Azt nagyjából másfél szeresre akarják emelni májustól.
"A
magyarországi gazdasági környezet alakulására és az infláció megfékezése
érdekében tett kormányzati lépésekre tekintettel a Társaság úgy döntött, hogy a
korábban bejelentett inflációkövető díjkorrekciót a fogyasztói körében nem
hajtja végre, valamint legalább 2026 első félévének végéig nem hajt végre
egyoldalú áremelést és inflációkövető díjkorrekciót." ---
Tehát a választásokig nem lesz emelés, micsoda véletlen!
magyar telekomnal nem is ertem mit erintenek a vamok? mi a f köze lenne hozza? az anyaceget még megérteném, ha nem lenne USA-ban is bejegyezve.. de be van.. az aremeles elmaradasa inkabb erdekesebb, de meg lesz ennek még a böjtje
"A magyarországi gazdasági környezet alakulására és az infláció
megfékezése érdekében tett kormányzati lépésekre tekintettel a Társaság úgy döntött, hogy a korábban
bejelentett inflációkövető díjkorrekciót a fogyasztói körében nem hajtja végre, valamint legalább 2026
első félévének végéig nem hajt végre egyoldalú áremelést és inflációkövető díjkorrekciót." Akkor vélhetően ez lett a megegyezés, ahogyan a bankoknál is hasonló megegyezés született. Szerinted?
Mtelekom