Ha jól emlékszem a 770 eladói pakk feljebb, 90 körül volt, lejjebb jött és ahogy fogyott töltötték vissza egy darabig - a fene tudja mennyi van még ott, ami nem látszik
ez jóváhagyott javadalmazási polici, ezen most nem lehet a vezetőségnek (a DT-nek meg még úgy se) változtatni. A játéktér csak annyi, hogy az eredmény 60-80 % között választhatnak. És milyen arányban lesz azon belül az osztifizetés és az SRV, értelemszerüen ha nulla az SRV akkor a teljes összeg kifizetésre kerül.
erre egyszerű a válasz:) :"Az Igazgatóság a 2022-2024 időszakra vonatkozó új részvényesi javadalmazási politika elfogadásáról döntött, mely az osztalékkifizetést és részvényvisszavásárlásokat magába foglaló éves részvényesi javadalmazás növekedését vetíti elő. Az éves részvényesi javadalmazás teljes mértéke várhatóan a Társaság megelőző pénzügyi évében elért “A Társaság részvényeseire jutó eredmény” módosított értékének (azaz a módosított nettóeredménynek) 60% és 80%-a közötti érték lesz."
Erre most nagyon kíváncsi vagyok. Főhet a fejük, hogy ennél az árfolyamnál legyen egyáltalán SRV. Véleményem szerint már meg sem fogják hirdetni, mert saját tőke felett lenne. A nagyobb kérdés, hogy az SRV -re szánt összeget odaadják e osztalékként vagy tartalékba helyezik.
az edzést tizenvalahány éve worf-n kezdtem:):) (azóta sok igen edzett is feladta a küzdelmet):) könnyen lehet az általad leírt menet. Valóban legfontosabb hogy mennyi lesz a kifizetett oszti, lesz-e azonfelül SRV, és milyen kilátásokat gondol ez évre herrékasi (bár utóbbiról nem igazán szokott csacsogni, főleg nem Q4 kapcsán)
Jól bírod a "troll"kodást...:) Sztem gyj előtt lesz egy felrántás a jövő hét folyamán és tesztelik a 800-at. A továbbiak pedig a gyj-től, a kommunikációtól, nameg az osztalékbejelentéstől függenek.
az hogy egy részvény kisforgalmú, vagy ippeg blue chip, az nem az alapján határozzák meg (és ezért nem szubjektív), hogy pl a mai napon 13 h-ig mennyi volt a forgalma. Megjegyzem tegnap is ott volt már 770-n a 100k és a tegnapi forgalma 508 millió volt és ahogy tegnap is az lett, a mai napon is a 770 ellenállás, attól függetlenül, hogy ki mit lát TA alapon.
erre írtam hogy tényleg más a véleméynünk arről a részvényről. Számomra egy olyan részvény ami délután 13 óráig 77milló forgalmat hoz össze kisforgalmú. de ez csak szubjektiv vélemény. láttam már a béten olyan részvényt aminél volt pár hónap nagy forgalom meg kikiáltották 5. blue-nak. 770-en pedig TA szerint én nem látok ellenállást. De ez megint csak szubjektiv vélemény.
hagyjuk, csak kiegészités, ez blue chip, nem kisforgalmu rv, főleg nem az utóbbi hónapokban. 60-100 k nem tétel, ezek szerint bár 2005-től tőzsdézel, nem találkoztál még olyannal mint támasz, ellenállás és az oda betett db-k pont nem azért vannak, hogy el is fogyjanak gyorsan
??? szerintem félreértetted amit írtam. Én ilyet nem írtam hogy tilos shortolni. Maradjunk abban hogy más a véleményem erről a részvényről, a bét jelenlegi működéséről, és tőzsdefelügyletnek csúfolt mnb alosztály pár emberének munkájáról
Mtelekom