Nos igaz amit irsz az én szüleim is két kezü munkások! Anyám boltvezetőhelyettesként ment nyugdíjba, apám műszaki szakoktatoként egyetemen(már meghalt)... tehát dolgos kezüek voltak..munkájuk mellett mindketten sokat roboltoltak mindig + munkával hozták össze az annyit..... pl anyám elment a boltba 4.45 re fél 2ig... majd állt 1 orán át az osztrák határon és takarított 120 schilinges órabérért este 8ig... majd hazaért és folyt köv.... DEEE! a lényeget nem látod.... mit írtam? " éjszakás "meló után....." na ez a lényeg... 20 évesen anno bekerültem egy prémium munkahelyre.. Nem tagadom!Többször nevezem (bányának) miniszteri kereset volt, akkor de mellette volt tartásom! a pénzt nagyon is megfogtam és mentem tovább.. fűkaszálás.... éjjels meló... reggel hét találka a bátyussal... 4! fűkasza trabant kombi tetején... délig.. fürdés alvás majd vissza mellóba estére 7 re....
Ne haragudj, de csak ezt ne! Ebben az országban aki sokat dolgozott, annak még sosem lett pénze. Főleg nem fűkaszálásból, a 30 fokban. Van egy mondás, aki sokat dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni. Ez sajnos kurvára igaz. Az én szüleim sokat dolgoztak, főleg Apukám, tavasztól őszig, kint a hobbin, a munka mellett. Még akkor is, amikor műszakvezető volt, 3 műszakban. Arra volt elég ez a "hobbizós pénz", hogy a fizetésük mellé egy kis kiegészítésük legyen, így megtudtunk élni. Szóval ezt inkább hagyjuk - sok munka, kevés pénz. Viszont, ha gátlástalan vagy, törtető, és persze nem esik le a gyűrű az ujjadról a munkától, akkor viheted valamire. Nem bántani akarlak, mert te biztos a kivétel vagy, de munkából megélni nagyon nehéz volt mindig is itt. Az emberek többsége örül, ha egy 20-30 milliós lakást kifizet az alap, meg a maszek munkáival, majd 20 év alatt. Nemhogy milliói legyenek félretéve.
mellesleg pont én vagyok akit nem kell kostolgatni... nekem 16 éves korom ota folyamatosan 2-3 munkahelyem volt... Iskola mellett én az apám vállalkozásába segítettem be.. (nem tagadom tisztességes fizuért) majd mikor vége lett az iskolának éjszakás meló után mentem dolgozni vasárnap és ünnepnap is... A munka az fűkaszálás volt...30 fokban ban kapucins pulcsiban... megfizettek?? igen! nagyteljesítmányű géppel 265RX gyorsan jött a m2... meg a nettó 5000/ óra 96-2006 környékén.... elvertem a pénzt? nem... főiskola + munkahely mellett tovább csináltam.... Mellette felépült a házam.. és preivit ügyfél lettem... Szóval... lehet csinálni utánam... gépet adok van belőle 9....
Nem is gond ha nem diskurálsz. Meg az sem gond hogy unod a banánt. A Tények azt igazolják hogy DT az alacsony részvényárban érdekelt és ezt segiti a tisztelt vezető is. Ennyi! különben már 600 lenne rég... A többi az mind álom meg hablaty. lehet ez fájó pont de az árfolyam ezt bizonyítja. 28 évesen OTP preivit ügyfél voltam 2 tehermentes ingatlan mellett (önerőből) és versenget értem az Erste és a Raif is ... 2010től Raiffis vagyok. Régi pelépési szerződéssel ami nem lett módosítva. Szerződésem olyan ha holnap kiveszek akár 100 millót készpénzben akkor a tranzakciós illetéket nem én hanem a bank fogja fizetni Neked is ilyen van?
A 0,3 % csöppet szippancs, viszont a fix 5000 Ft/negyedév számlavezetési díj csak delíriumos álom. Részemről ennyi, ezen a színvonalon nem diskurálok, a többiek is unják, meg is értem.
Mtelekom