A " nagy "várt emelkedés elmaradása... AZ A NAGYFOKÚ BIZALOMVEZTÉSNEK KÖSZÖNHETŐ! kisbefektetők sok sok évig semmibevétele hozzá a vezetőség részéről Tiszetelt igazgató Úr részvételével..... Folyamatos sumákolás, lebegtetés.....Na ezért tart itt "(2016 márciusi) áron a Magyar Telekom...
UHH.... Ma se lett 450! AZ ILYEN CIMŰ TÖRTÉNETEKET LEGYETEK SZIVESEK FELEJTSÉTEK IS EGYBŐL:...! "Vegyétek, vegyétek ebből mindannyian ( ez csak egy jó tanács ily kora reggel)"! A " TISZTELT Úriembernek vagy hölgynek üzeném hogy az aptya f@@-t....! Ez ugyanis a Magyar Telekom aminek a a közel 70% t a DT birtokolja.... Miért nem emelkedik ma???? Hát.. azért mert Tibcsinek benne a valogában a dugó..... (anál) nem mer nyilatkozni az eljövendő osztiról.... pedig már most borítékolva van.. A kedves mínuszoloknak ..... mit is mondtam mindig közel 180! milló befektett tőkével???? Azt hogy maga A Magyar Telekom egy "K"va jó cég viszont A Nagy Tulaj (DT) valamint a Magyar állam egy senkiházi F@sz! És az eset pikantériája az hogy még össze is játszanak.....
Mondtam én, hogy megtartja...🤣 Akkor fog robbani igazán, ha melléteszi rékasi az osztira vonatkozó számokat, ha 40+ lesz a kifizetendő oszti, akkor garantáltan 500 fölött lesz, de ez szerintem csak februárban derül ki.............., bár, ha a q3 is jó lesz, akkor már előbb is felspekázhatják. A bizalom lassan áll csak helyre, meg nem tudjuk a dt céljait az srv-t illetően.
Nekem is volt ugyanolyan régről mint neked és bizony volt 75 Ft-os oszti! Többször kitáraztam és újra vissza hogy elkapjam a hullámait, de a DT üzletpolitikája miatt ma már csak pár millával bohóckodok telekomban. Ha komolyabban megindul(na) és látszódna egy Opushoz hasonló trend, beletennék 1 ház árát is, de cégeredményesség ide vagy oda, ilyen üzletpolitika mellett nem teszek sok zsetont rá!
Mindenki rövidtávon gondolkozik már itt régóta. A probléma az hogy a külső tényezők egyre kiszámithatatlanabbak, ami ráerősít erre a jelenségre. Külső tényező például az adórendszer, a tb rendszer stb. A cég -- a sok eddigi bírálat mellett-- a mostani eredmény miatt is megérdemel ( het) ne nem egy két hanem több piros pontot is, az árfolyam nem mindig tükrözi a realitást, de nincs most sem messze tőle. Derűs napot sikeres kereskedést !
Nincs itt semmi látnivaló, csak "porszívóznak" a fiúk: ha van olyan hülye, aki itt adja, attól meg kell venni. (Azért nem olyan könnyű összegyűjteni az aukcióra 30-35 millió darab részvényt csökkenő közkézhányad mellett.)
Május óta annyi változás van, hogy szépen megcsinálta a visszatesztet. A hosszú célár nem változik és annak ellenállásán dolgozik az árfolyam, ez persze hetek kérdése is lehet, hogy felette tud e maradni! Rövid tf-n nem néztem, de ott úgy is új célállomások keletkeztek a visszateszt után. Azt majd megcsinálom, de szerintem a régi 468-s közelében van most is az első célállomás! A lényeg, hogy itt a hetesen legyűrje a 61.8/431-et! Az legalább két hetes gyertya a szint felett!!! Mtel W https://ibb.co/1GqY2DQ
"A q2 igen jól sikerült, verte az elemzői várakozásokat, sőt felfelé módosított a cég egy-két várakozást, ebből adódóan holnap lehet, hogy a 400 megtartja." --- Kemény, beadták a 440-en a 300 ezer darabot! :)
Mtelekom