Az értékpaprí-számla zetődnél érdeklődj, hogyan tudsz ajánlatot betenni. Az ajánlati könyv nem nyilvános, így nem tudod, hogy ki milyen áron és menniy ajánlatot tett be. A Telekom alulról indulva fogadja el a betett ajánlatokat, és teljesen szabadon dönt, hogy meddig megy el.
Kedves Fórumtársak! Új tagként segítséget szeretnék kérni. Szeretném megérteni az aukció lényegét. Látom valahol az aukció ajánlatát?, hol látom esetleg? vagy nekem kell ajánlatot betennem? Előre is köszönöm az infókat.
Azért már szelektív..😃Erre fele jó halat főznek, bár én nem szeretem, csak a levét.. azt meg már nem ehetem! 😲 Anya gyesztrál vele mindig, hogy főzzek egy halat, persze nem kockából és nem minden" pénteken😃 Na olyankor három napig egyfolytában azt eszik, én meg egy kostoló után a bajai tésztáját lekvárral😃 Ez van...
igen visszalehetett..de van egy beígért 3 éves osztalékpolitika ami a jövő évtől indul (persze hazudtak idáig is miért most mondanának igazat ..tevődik fel a kérdés....) elvileg nem lesz nagy kiadás jó pár évig,(talán nem lesz különadó emelés sem) ezért lesz érdekes a gyj, és annak kommunikációja, eredménye.Ha valki kidobja 430 on, levonja brokidíjat, meg a visszavét díját,és esetleges adót hát nem tudom.. az nem valami v nagy "'kaszatibi" pláne a 640 es könyvszerinti árat elnézve... A 460-70 az már valami lenne. mellesleg szerintem meghúzzák 16 ára. és a 420 meglesz! Sokan visszaforgatják az osztit (én is). az is felfele húzza. Az lenne a legjobb ha valaki kigyüjtené péntektől a kereskedési napok db számát átlagát.. mert aki vette pénteken is az azért vette nagy valószínűséggel hogy majd dobja 10 nap múlva. minél feljebb veszik a raliban annál magasbban akarják dobni is.
Mtelekom