Hát egyrészt ( anyagi alapon érzelmi alapon is) igazad van.Mire gondolok.Jelentős Mtelekomkitettséggel rendelkező megtakaritó vagyok.Nem mindenben vagyok képben de szerintema, Az Mtelekom konzzervativ vezetésű cég , és a válság a vezetés és a céget is jócskán iskolázta.Az energia bekerült a portfolioba pont amikor a marzsok csökkentek, stb- a kormányzati politika rosszkor ...Időben nem tudom felidézni de volt itt 15 forintos osztalék és talán osztaléknélküliség is...Az árfolyamról és kommentárokról ill elemzésekről nem írok...b, régen volt de a különadó után a cég korábbi kp.termelő képessége és a kifizetett osztalékok nemvolt összhangban ezért. Is csökkent az oszalék...c, Szorosan összzefügg a b, ponttal Az Msci indexből kikerülve alapkezelők nem vették, elemzők ( ki tudja miért ) nem elemezték v. rosszat írtak szóval nekem is jobb lett volna- nem tudom- a kockázatról is döntött az MTelekom az osztalékfizetés mértékét illetően.Nem ezért rossz, de valóban vannak a vezetésnek nem jó döntései (a magyartalanságot részben a működő cenzúra miatt kell elviselni) vitatható, megkérdőjelezhető döntései.
Én a pézemet likvidáltam, amikor ebbe a fosba tettem... De hát a péz a legkevesebb... könnyen jött könnyen megy... eb aki bánja... kis ember nagy bottal jár... stb.
beszarás az az arckifejezés : "jajjajjj , ciki, lehet hogy valaki meglátta a cicikémet?!" :D :D :D na de 1 szó mint száz : tolnám mint a lopott biciklit ! :D :D ennyit a grafikonokról.....
Nem kell minden szavát szó szerint venni,a mechanizmus a lényeg,amiről beszél.Amúgy a mostani turbolens időkben, nem szükségeltetik nagy képzelőerő ahhoz, hogy egy ilyen pszichosokkban hinni tudjunk, amikor sokan, köztük nagyok is,megunva a várakozást, likvidálják a pozíciójukat.
BILK részvény vonzó osztalékhozammal???? / ...akár 4.8 - 6.1 % ...
itt ugye fair a hozam, míg a telekom esetében (...ami kész, stabil
pénzfosoda, - tele van minden kockázatokkal :-))))) / - nem sok
mindenen lepődök már + , el lehet itt adni 1 pár gumicsizmát is akár
15.000 HUF -ért pirosra festve, - vagy ugyanennyiért dorkó tornacipőt,
amiben "dédapám :-)" szerint lerohadt a lábuk és párja 110Ft volt - néhány matricával, megfelelő kommunikációval, marketinggel / köszönhetően a
telekomnak is, aki adja hozzá a profi adatátviteli technikát :-)) / ...ha
1* azt nyüstölik nekünk, hogy értéktelen és kockázatos a telko, akkor
el kell hinni, vagy nem???:-)), azért arra mondjuk kíváncsi lennék, bár
lehet nem érem +, ha mondjuk a kínaiak vagy mások kinéznék maguknak és
elkezdenék vásárolgatni vagy tennének rá 1 vételi ajánlatot, mennyiért
adná a dt ezt a "leamortizált céget" ?? ...amúgy valamiért olyan
érzésem van, nem véletlenül nyomják le az árát erőből, olyankor szokta
ezt egy erősebb kutya csinálni, ha meg akarja szerzeni, vagy nem??? /
bár a cégvezetés, és a dt hozzáállása nem passzol ehhez az elképzeléshez
igazán, - még emlékszem, amikor az OMV ajánlatot tett a MOL-ra, vette
ott a MOL saját magát rendületlenül az OTP vezérkarral együtt...:-)) /,
mindenesetre valami már történhetne itt, mert évek óta szopóágon van ez a
papír...
Fostalicska 2 ora alatt érte el (majdnem :) a 3milla forgalmat !!!! Jah es éppen 400 on áll ! ( 460 lenne eladnam a 3,14csába az egészet ! Retek szar banda a vezetősége most is. A nyomi vezérnek még részvénye sincs egye ki a pofáját a szégyen !
Mtelekom