aha:) valójában ki tudja, lehet a nyári emberünk a mostani nagy eladó.. eleget lehetett venni 430-480 között. Akinek volt esze vett is, végülis gyenge 15 % hozam 6 hónapra nem rossz..
mondjuk psze a vételi oldal nem lehet magasabb mint az eladási. Lényeg, hogy egy nagy (min egy) nagy pakkot tesz a vételre, viszonylag magasat az eladásira is, látszik volatilis az rv, hagy csatlakozzanak mások is (az eladásin is főleg). Felszívja az eladási oldalt, ha kell kiáll a vételi részről a maradékkal és egy sorral lentébb mentünk és indulhat újra a játék.
Hol lehet azt olvasni, hogy a spekik nap végén sorra mit jelentenek be???
Miképpen személyes a tapasztalat, mindegyiket személyesen ismered és rálátsz a portfoliójukra, hogy mit mondanak azt is tudod, meg azt is, hogy mit tettek??
Ha miránk gondolsz akik itt megírják mit tesznek, arról sincs ugyanígy infód, de az egyébként is teljesen lényegtelen, mert akik ide írogatunk azok semmiképp sem alakítják az árakat.
Én sem tudok mit kezdeni a Te kényszeres beirásaiddal, így kvittek vagyunk :)
Személyes tapasztalatom alapján,vételek akkor vannak a piacon,mikor az egész nap a könyvben várakozó spekik,a nap végén szomorúan azt jelentik be,hogy ma sem kaptak!Mikor a nap végén,sorra vidáman közlik,hogy én is megkaptam a pakkot,akkor biztosak lehetünk benne,hogy adják a papírt.
pontosan venni akart(ak) alacsonyan, a vételi oldal volt túlsúlyos egész nap. (ahogy bubu is emlitette a teló meg 10-ből 9-szer a nehéz oldal felé dől)
:-D Dodó egyutt érzek veled! Ugyan nem vagyok beragadva... de miért mindig a telkot szivatják? Persze Otp Mol az égigérő fuszulykás egekben.... azt miért nem baxxxák szét???? Vicc a norbit adták majdnem ennyiért....
Mtelekom