..én tegnap leshortoltam 329-320...majd amikor látszott hogy 320 alá már nem akarják tenni,és fordul 322-n visszvettem longra megint mindent...na de ma ezt dobom....majd a lekörben vissza...a záró szerintem jó lehet...ha hetesen nem akarják beszaratni...így azt 330 fölé várom....ha meg aza alap átrendezések is segítenek,akkor még szebb lehet...
van bent kockázat ez tény....majd beszélek vele róla h oké ez bejött....de....amúgy vett még telot brokeren keresztül is a tanácsomra....meg molt is....
majd ő rendelkezik...én nem....hiszek abban h az ember mindent visszakap....a jót is és a rosszat is...mindent magunknak, magunkért teszünk....ha jót teszünk...ha rosszat magunknak ártunk...ha megbocsájtunk magunkkal tesszük a legjobbat....
ha nagyon, ha nem nagyon,de azt akkor is meg kell fizetni,szóval költség.mindegy hogy jövő májusig kell bevallani,majd később megfizetni a lényeg hogy ADÓKÖTELES!
jobb már most lerendezni ezt is a haverral, ne kelljen egy másfél év múlva ezzel vakarózni.
mert tudjuk ugye a hosszú barátság titka a pontos elszámolás!!!!
nem kevés, de forexen is mondjuk az eur/usd-n 2 pip a spread az nem is rossz (külföldi szolgáltatókat is nézve) és az 200 pip 1 %-a, annyit meg nem villám gyorsan és mindig lehet fogni.
Olyan mese, mint a sok hajnövesztő szer a neten, meg fogyasztószer, meg pélónövelő kapszula.....vicc mind. Aztán ki tudja, hogy mi van benne, igazi orvos sose látta azokat a tablettákat. A forgalmazó meg egy Ciprusi vagy Kajmán szigeteki cég....nem egyszerű....
Mondjuk azért el lehet mondani a külföldi tőzsdén vannak momentumok, melyeket el lehet kapni, de azért álljon már meg a menet van képük 1%-ot kérni adásvételenként....én sokallom..
Mtelekom