fiúk, az indiben az algoritmus egy adott tartomány alsó és felső szélét is megnézi és fokozatosan veti össze, hogy hol van a legtöbb pakk az adott áron... azaz a 4. perctől érdemes izgulni ..
egy kiragadott mondattal nem szívesen vitázom, mert értelmét veszíti. Lásd, a focis példa. Én azt írtam, hogy azért olyan, mert mindenki ért hozzá, te pedig arra következtettél, hogy olyan szar.
Lehet ezt is játszani, csak nem sok értelme van, mert ez nem vita, hanem elbeszélés egymás mellett.
a richter profitja 40 milliárd szept.30 ig
a telekomé várhatóan min. 20 milliárd.
akkor a richter 766 milliárd a tőzsdén a telekom meg 300 milliárd ez nem túl arányos
a 27 % ÁFA a fájdalmas (a "szegénynek" méginkább) nem 16 %-s egységes adókulcs.
Csak az ingatlan adót nem óhajtották bevezetni. De még1szer nálunk mindenféle személyhez kötött adószerű dolognál, már ott kezdődik a probléma, kinek-mennyi eltitkolt (adó elől) jövedelme van.
én régóta nem tippelek, mert ebben már semmi logika nincsen. Ahova éppen szeretnék tenni aznapra. Egon is azért ég be olyan látványosan szinte minden nap (éppen tegnap adta be a MACD a vételi jelzést neki :))) ), mert a tanultak alapján próbálja értelmezni a grafikont. Rohadtul elege lehet és piszkosul utálhatja a telkót, mert egy jósnak is ciki, ha mindig fordítva történnek az események, mint ahogyan azt megjósolja. Egon így technikai elemzőből egy kontrajós szintjére esett. Elhagyná már szívesen szerintem a papír követését, de mégiscsak az egyik nagy, így nem teheti.
Így én ma 294-et tippelek.
Mtelekom