szia lacke1 ! te egy nagyon jó ember vagy szerintem .kár ,hogy nem ismerlek személyesen ilyen barátokra lenne szügség mint te .és maradj meg amilyen vagy mert többet ér minden pénznél ,a pénz elfogy de a barát nem .te egy értékes ember vagy és sajnos mostanába kevés van . örülők hogy barátomnak mondhatlak
Ha minden így marad majd sajnálhatja az aki itt 440 alatt eldobálgatta.... ekkora esés után mindenki azt várja, mikor újul ki az eladó, de rosszul gondolkodnak, az már zárt.
Pontosan emiatt tud majd simán akár 460-ig is elmenni, mikor már a nagy vételek alábbhagynak, akkor akik most eldobálgatták, szépen visszaveszik.
A vevő most is jól csinálja, vett egy csomót, rengeteget átkötöttek határidőre.....
na ezeket a pozikat se ma fogják zárni.
Ha meg esni akar berakja a 66666-ot, nincs az a marha aki ilyen számra ráadna.
Nem volt kis játékos, aki idáig adta, de az sem kispályás aki most veszi, szívem szerint megvárnám az 500-at, tartson akár fél évig is, de ismerve magam nem várok én addig.
Ez a görög story még mindig felettébb bizonytalan.
Még ha el is kezdik a megszorítást, most már ott tartanak, hogy a német túristák is elkerülik őket.
Sőt a legutóbbi hírek szerint egyesek abbahagyták az adófizetést, hiszen ha csődbe mennek minek azt befizetni.....
Na szerintem ebből lesz a gáz....aztán az überhajigálás... nehéz egy ilyen lavinának megjósolnia végét.
Mtelekom