bizony bizony így is lett...otp 15% emelkedés után alig minusz, mtelekom a 670ről esés után tovább esik...ugyan már, én nem tudom, hogy ezt ki hiszi el, és hogyan lehet még mindig büntetlenül csinálni ugyanazt, megint 60 telerakva esélye nincs, amint indulna 3-4 ft visszaöntve, és pénteki szinten vagyunk 15%os piaci emelkedés után....valaki írta itt hogy a 20%os profitcsökkenés miatt adják, de ugyan már !!!Lássuk már hogy mi megy, nincs is már eladó (valódi) a piacon, aki akart már rég eladta, ha a csökkenés miatt akarta eladni, nincs is már ennyi papír, nem lehet ennyit folyton csak adni....
Mondjuk fikarcnyi kétségem sincs afelől,hogy az otp a tegnapi háromszoros emelkedés után is többet fog emelkedni-avagy kevesebbet fog esni-mint a mi papírunk.
Sajnos.
Rábát 10 napja eladtam 960 körül az összeset.
Majd fogok venni,fél szemem rajta tartom,relatív jó erőben van,a parára sem zuhant jelentősen.
Ezért volt melléfogás matávot vennem,de most már kénytelen vagyok kivárni minimum a holnapi napig.
Akkor majd úgyis kiderül,hogy a vacak jelentést árazták hetek óta,vagy még csak most jön a szarság.
szia...szoktáál írni a rábába is azt hittem ott is érdekelt vagy......egyébként az engem majd érdekel...láthatóan a 800 as alatti szinteket gyorsan megveszik felfelé 930-950-es sávig...meglátjuk....
nekem is csak telcóm van:), az a baj fundamentálisan és oszti alapon jónak tartom, és kevésbé sérülékenynek mint az otit, de úgy látszik a piac nem tudja:)
Jó reggelt.....
Hát ma nem sok jóra számítok....ázsia minuszban,futik szintén...euro/usd lasssan vissza a pénteki szintre....
...nyitóban max 665-ig....de onnan lecsorgás,és délután ha usa el kezd esni,hát záróra beverik a piacot....ezért én ma pattanok telkóból,mert már csak az maradt....és keresem a jó short beszállókat....mert azzal többet lehet benne keresni mostanában,mint a longgal....
Rettegnek....ugyan!
Még ha ez is lenne a helyzet,tojnának rá magasról,talán még jókat röhögnek is közben.
Láttál te már az elmúlt 20 évben bárkit is megbüntetni a pfász által bennfentes kereskedelemért?
Talán az egy luzer Galambot a Humetnél.De az se szervezet volt,hanem egy pancser magánakciója.
Mtelekom