Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A forgalom kb másfélszerese az átlagnak, én kapásból találtam vagy 4-5 nagyobb kötést (5-10 k között), a certi meg rohadt messze van (gondolom a TS-re gondolsz, 11,5 k). Tényleg nem az a hűdetépik kategória, de nem is a szokásos dagonya szerintem
megnéztem ezt a kötéslistát is... hát itt is a kisbefik szivatják egymást.. 1db 5k-s kötés van.. alacsony forgalom mellett növekedés.. cifra nyomorúság..gondolom egy csomó vételi stop is eldurrant.. esetleg certit akarnak kiverni.. nem nézem meg hol van a kiütési ár..
Van hír is vagy csak Putyin-Zelenszkij találkozó lehetősége kapcsán indult be a békevárás? Párszor már játszották ezt a Ricsivel. Zelenszkij helyében Ti oda mernétek amúgy menni? Én tuti oda nem mennék, túl csúszósak arra az ablakpárkányok :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.