Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Rendkívül spekulatív egy pillanat alatt kitudjàk rántani 10600ig aztàn csorgatjàk inkàbb rendkívül nagy spekàk vannak benne màr èvek óta ès azt csinálnak amit akarnak az arava
Jó napot! Rühellik a papírt,speka pénzek kerülik,mennek máshová-hát na,hogy még mínuszba zárjunk. Sajnos már a 3 db richternél is drágább az OTP.- Forgalom sincs itt.
OTI mai ath 31 580 Grat! Van ír, barna cukros, pörkölt, lattés kávé. Mester kövi Richter OTI csúcsokat merre látod? :) (Most én nem igazán tudom merre legyek arccal)
Pár hete gyuluska azt posztolta, hogy "nem lehet hogy az OTP a Ríkter 3x érje", eljött, de mivel semmi jele, hogy mivel lesz kiváltva az a évi 230 mrd körüli utalás, 2028 nyarán 6 db xarpapírt is kell majd adni 1 db OTP-ért, de ő természetesen benne lát kockázatot a devizahiteles perek miatt, fülescsésze célár 31,600, én már csak 1 kávét kérek😁
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.