Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sziasztok! Kérdésem lenne. 16.13-kor volt egy 5737 darabos kötés, honnan a csudából tudom azt, hogy eladott vagy vett valaki. Otp direkten ez amúgy nem látszik. Köszi ha valaki tudja a választ.
Ez mondjuk egy valid ok a tartásra..... full cashben ülök, kezdek otpbe visszaszállni lassan..... de kell egy kis portfolio management :D előbb utóbb csak megindul ez a retek és akkor nullán ki lehet szállni, minuszban tuti nem szállok ki.
Én csak azért nem adom egyelőre, mert nem tudnék mit venni helyette, nekem csak a 4ig tetszik, de abból már így is sok van. Richter jelenleg jó áron van, bár kezdek hitehagyott lenni, de mégis csak innen van jó esély egy emelkedésre. Nincs nagy igényem, már 11k közelivel is beérem! Otp, Mtel nekem ezen a szinten nem kell, Molt meg majd közelebb az osztalékhoz és kicsit olcsóbban venném.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.