Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Na ha 6670 lett a záró akkor összejött a 2/3-ad kanóc 1/3-os zöld gyertya a hetes charton. Megy ez sajna lejjebb. Ennyi jó hírre ami a héten megjelent nem hiszem tudnak -e még többet írni a vevők felhajtásához. Koncentrálni kell a következő beszállóra.
Kellemes feltöltődést a hétvégére! A véleményeket olvasva én is belegondoltam sok dologba, de szerintem nem kell ezt ennyire túlbonyolítani. A rubel lehet esik, de eddig erősödött szinte év eleje óta, a Richternek már keresett sokat és még fog is várhatóan. Erős gyorsjelentése lesz majd május elején, a hozzá tartozó komment meg várhatóan gyenge. Szerintem a tegnapi és a mai nap csak a kitörés visszatesztje, remélem ez tényleg így is marad. Bár valóban meglepett engem is, hogy ilyen gyorsan visszatértünk ide, pedig nem volt annyira rossz hangulat sem. Ha tudom, akkor én is realizáltam volna 6800 környékén is még. Előtte a rossz hangulatban emelkedtünk. Lehet, hogy a longosokból akarnak kiszórni, mint tették sokakkal 6300-nál, és onnan indult az emelkedés. Meglátjuk, hogyan alakul majd a jövő hét, de én emelkedést várok és továbbra is 7000 feletti árfolyamot. Nagyon erős a cég, a frissen felfutó termékek még majd csak most fogják igazán éreztetni a hatásukat, hosszabb távon szerintem továbbra is folytatódhat az emelkedő trend. Persze rövid távon lesznek visszaesések, ahogy minden emelkedő trendben.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.