NNNNNNa akkor nyitok 1 topikot amelyik a csacsogós lesz :-)))))
Lehet ide csak én fogok irkálni -bár az már blog lenne- de úgyis jó.
Ide beírom a kérdéseimet aztán ha valaki kényszert érez válaszol ha meg nem hát nem.
Én igazából 2 hónapja kerdtem el tőzsdézni és eddig rendesen bukóban vagyok. Na jó a tőkémhez képest :DDD (2k-val kezdtem)
Nem kenyerem a türelem ezért inkább TDT-zek. Próbáltak már lebeszélni róla de elég keményfejű vagyok és nem hallgatok másokra!!!
Ez van! Okos ember a más hibáján tanul de azért én nem tartom magam nagyon butának. Kis pénzzel kockáztatni sztem nem olyan vészes. Tehát a lényeg az lenne hogy szeretnék megtanulni TDT-zni. Ehhez várok segítséget!!!!!
későn....... ;( ez elment...................... felkössem magam, vagy szimplán menjek dunának????
Törölt felhasználó2007. 06. 19. 17:07
Mostanában nagyon kevés hsz-t olvasok töled
Talán megharagudtál valamiért?
Pedig itt szükség lenne a tapasztalatodra és hozzáértésedre és ezt most nem hizelgésként mondom.
Úgy ahogy én is ellavirozok a devizák területén de tisztára csak technikai alapom a magasabb összefüggések megértéséhez még évek kellenek számomra
Te aki ránézésbõl,érzésbõl és azzal a mérhetetlen rutinnal mellyel rendelkezel egy keveset átadhatnál belöle az arra szomjazoknak:)
Én megértem hogy itt Téged sorozatosan támadnak de nem hiszem hogy fel kellene adnod azt amit magad hirdettél meg hogy megpróbálsz a tudásodból átadni valamit
Törölt felhasználó2007. 06. 19. 16:32
Nitottam rá egy shortot 0,7577 ről
mary-m lesz miért idegeskedni egy ideig
sajnálom
Törölt felhasználó2007. 06. 19. 15:40
Nem igazán tudja eldönteni 1,34 fölé vagy alá menjen
nem volt meg. zavart vagyok, dühös, ideges, mérges, és elavkult, és azt hiszem ez az utolsó pozim mára, megyek utána agépelől, a víz majd jóttesz, ha nem szakad le megint az ég alja.....
Nézd meg meddig birja a bukszád (MARGINOD)
Ha kibirja 30 ig szerintem tarsd ha meg nem stoppolj és reménykedj hátha nem üt ki
Itt más megoldást nem igen látok
Nagyonkezdő
Lehet ide csak én fogok irkálni -bár az már blog lenne- de úgyis jó.
Ide beírom a kérdéseimet aztán ha valaki kényszert érez válaszol ha meg nem hát nem.
Én igazából 2 hónapja kerdtem el tőzsdézni és eddig rendesen bukóban vagyok. Na jó a tőkémhez képest :DDD (2k-val kezdtem)
Nem kenyerem a türelem ezért inkább TDT-zek. Próbáltak már lebeszélni róla de elég keményfejű vagyok és nem hallgatok másokra!!!
Ez van! Okos ember a más hibáján tanul de azért én nem tartom magam nagyon butának. Kis pénzzel kockáztatni sztem nem olyan vészes. Tehát a lényeg az lenne hogy szeretnék megtanulni TDT-zni. Ehhez várok segítséget!!!!!