Ez is annyira lesz igaz, minthogy 5100-ról felmegyünk 6k-ig, sarki fény? 5240> 4800. 1. kupac lefele, jön a 4920 talán, Kína bejelentette az üzemanyag export stopot. Hatással lehet a MOL-ra de ha ez sem, akkor hamar 4,5k.
Én nem azért írok ide hogy a népszerűségem 5 legyen.Én csak leírom hogy tradelek.Leírom mikor várok 1 papírt fel és mikor le.A hét elején mindenki fejemre kiabált mindent mert lefelé vártam.Még volt aki hazugsággal is vádolt indokolatlanul!Tegnap hogy elindult az esés nem elnézést kérnek hanem elkerülnek nem szólítanak meg.De azok akik eddig lehurrogtak azok engem nem érdekelnek.Én csak leírom mit tradelek.Hátha valakinek segítek azzal hogy ne vegyen ha esik egy papír./én is beragadtam mikor kezdő voltam 1 évre nem jó érzés/!Persze most is kíváncsian várják az égig érő fa kertészei hátha ma megindul majd ma felfelé.De nem fog!Sőt sokkal lejjebb jön nézzétek!
Jó olvasni most eséskor itt is a beírásokat meg persze az otp fórumot is .Ami már tény az otp januári szintre esett.A mol követni kezdte kisebb volatilitással de semmiképp nem rosszul.Ami lemaradása van azt holnap ledolgozza az esésben.Igazából ezek a papírok mind Ath környékéről fordultak így igaz lett a mondás magas lóról nagyot lehet esni!Azért van itt pár trader aki már ezt várta aki nem az meg gondolkodjon el hogy miért nem !
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.