Alég nagy gebasz van Jemenben, le tudják zárni a Vörös tenger bejáratát, szaudiak nem találnak légvédelmi rakétát. Az oroszok október végéig disel kiviteli tilalmat meghosszabbítják. Nem tudom mire esnek az árak.
Újabb rossz hír érkezett Európának: tartósan kieshetnek a szaúdi olajszállítások
Megroppanhat a NATO, Amerika lépése végleg alááshatja a békét Ukrajnában
😃 én nagyon jól ismerem, csak gondoltam, magadtól rájössz, vagy rávezetlek! Fel is tetted a képet, de még mindig nem látod hol a bibi! Pedig rajta van.... Akkor elmondom, és ez minden hasonló jelzésre érvényes, és ezt rendszerint nem veszik figyelembe! Lényeg a trend mindig! Úgy is szokták ismertetni a tankönyvekben, hogy a trend tetején! A MOL-nál ez fenn áll most? Lószart! 5640-volt a trend teteje, majd zakó, és emelkedett két gyertyát, ami megsem közelíti a trend tetejét. Két gyertya nem trend, max rövideb idősíkon, de az akasztott a napos síkon van. Érted miért kérdeztem, amit kérdeztem? Ugyan ez a trend játszik az alakzatoknál és mindenhol a technikai elemzésnél. Első a trendet meghatározni, aztán fel lehet lógatni arra, ha van. :) Amúgy nézd meg a képet, amit feltettél, főleg alulról a 4. gyertyát, "ahol még nem trend a trend..." 👍
Balin te ezt tényleg nem vártad?Én nem vagyok shortos !Szerintem a Mol sokat menetelt december óta.Az hogy most 5000 alá vissza fog nézni az egy normális piaci mozgás ennél a papírnál jelen pillanatban.Az hogy pár alkalommal megtradelhetjük 47450és 5000 között az benne van. És nem jelenti azt hogy egy kihült RSI vel Mol innen tovább ne mehessen fel .De ahhoz hír kell!
Önmagában semmit, megerősítés nélkül. Ha kijön a gyertya fölé: ignore. Ha letöri a hanging man alját, vagyis alá megy, akkor az a megerősítés. Classic esetben a hanging man "doji" szintjéről jön a telipiros: lecsorgás, megállás nélkül.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.