hmm nem erről volt szó, ha jól gondolom. Erre én is tudok úgy válaszolni neked és indokolni, hogy nagyon drága a MOL árfolyama, nézz körül mennyi részvény van még a piacon és felébe se kerül... 😫
Lehet ezen is polemizálni, de ha jelenleg is olcsóbb az üzemanyag, mint a környező országokban, akkor közgazdaságilag nem jó döntés az árcsökkentés. Nyitott gazdaság vagyunk, a piacunk is nyitott az összes környező ország felé. Ráadásul az üzemanyagkiszolgálás túlfeszített jelenleg is. Nem tud a MOL elég üzemanyagot termelni. Ha a külföldiek is idejönnek, mert itt olcsó, azzal sikeresen elérhető egy valódi üzemanyagkrízis. A célzott támogatás lehet egy jobb megoldás. A központilag lecsapolt ural-brent spread adna is erre fedezetet. Én nem tudom mire költik/költötték eddig, de ez egy társadalmilag is elfogadható megoldás lenne, szerintem. A MOL-t meg hagyni kell, hogy végrehajtsa a stratégiailag fontos akvizícióit, és a régiós hálózatfejlesztési terveket. Ha már stratégiai cég, ez lenne az ország érdeke is hosszabb távon. Az állami részvényeken keresztül az állam is magasabb bevételekre számíthatna a jövőben.
Érdekes nézőpont! Két szélsőséges példával igazolod az elméleted. Mi van a kettő között? Ott a többség, az átlagos felhasználó!! :)) Nézőpont kérdés minden...
Teljesen abszurd az a támogatás amit a fidesz csinált! Én eleve kis fogyasztású, tehát kis köbcentis autót vettem, hogy spóroljak! Akik 3-4 ezer köbcentist vettek nem foglalkoznak a fogyasztással! Tehát nekik ne kompenzáljunk költségvetésből! Ráadásul a több fogyasztás miatt ők többe is kerülnének mindannyiunknak!
Én azt hiszem a jövedeki adót lecsökkentették az EU által előírt minimumra az Usa-Irán konfliktus miatt. Ott jelenleg nincs mozgástere a kormánynak. Az Áfát tudnák csökkenteni de akkor meg a saját zsebükből vennék ki a lóvét, nem beszélve arról hogy akkor méginkább beindulna a benzinturizmus. Nincs csak rossz és rosszabb megoldás. Szerintem Orbánék is csak a választások miatt csinálták ezt a rögzített árazást. Jelenleg semmilyen választás nincs kilátásban. Valamiféle támogatásban kellene gondolkodni ,amit országspecifikusan lehetne alkalmazni és uniós jogot sem sért. Valami ilyet kellene kiokoskodniuk.
Jövedéki adó: Fix összegű adó, amely a 2026. júliusi inflációkövető emelés (valorizáció) után jelenleg a 95-ös benzin esetében bruttó 165–166 Ft, a gázolaj esetében pedig mintegy 134–155 Ft körül alakul (az év eleji 158,8 Ft-os benzin- és 148,76 Ft-os gázolajszintről kiigazítva).
Általános forgalmi adó (ÁFA): 27%-os kulcs, amelyet a jövedéki adóval és a termék nettó árával növelt végösszegre számítanak rá. Ez százalékos elvonásként a mindenkori piaci ártól függ.
Kőolaj-készletezési díj: Kisebb tételszámú kötelező díj, literenként kb. 4 Ft.
Nem tartom valószínűnek, hogy az EU olyan megoldáson dolgozik, ami az olajos cégek profitjának több mint 50 %-át elveszi. Alapvetően piacgazdasági alapokon működik. Ráadasul az alapprobléma a kevés finomítói kapacitás, nem a magas olajár, se az olajhiány. A finomítói kapacitásokat pedig beruházás ösztönzőkkel lehetne növelni. Pont azért maradtak el ilyen beruházások, mert folyton manipulálták világszerte az olajpiacon. Az EU-ban meg vették inkább az orosz dízelt.
Ez azonban se nem korrekt, se nem piaci megközelítés. A piac képes hosszabb rövidebb ideig jelentős eltolódasokat elviselni, de aztán kikényszeríti a korrekciót. Lásd. hatósági áras próbálkozások. Nem fenntartható egy lényegesen alacsonyabb ár a környező országok árainál, aki ezt nem érti, azt csak sajnálni tudom. Nem a MOL miatt magas az üzemanyagok ára. A MOL csak alkalmazkodik a piachoz. A piacot pedig nem a MOL mozgatja, mégha magyarországról nézve ez néha így is tűnik. Ha pár Ft-al magasabb lenne az üzemanyagok ára a környező országoknál, pedig a magyar adóztatassal ez is indokolható lenne, akkor a nép lázongana. Most hogy alacsonyabb pár Ft-al, a kiskutak lázonganak a versenyhelyzet korlátozására hivatkozva. Mit csinál most is a MOL? Amit a kormány elvár tőle, szerintem. Mégis mindig a MOL a ludas, ha van rajta sapka, ha nincs. Lehetne pedig a bankok profitja miatt is lázongani.
Természetesen, részvényesként gondolom érthető. De ez nem jelent automatikusan elfogultságot. Én csak hasonló megítélést várok el, mint a többi részvénynél is mindenki
"Csendben kolléga közben kispadra lett küldve".. látod én nem is tudtam. Nem foglalkozom vele annyira, csak reagálni szoktam. Én azért járok a fórumba, mert a részvények foglalkoztatnak.
A szemetelés, de akár az autóhasználat, vagy a munkanélüliség ezek mind társadalmi jelenségek. Emiatt egyik sem szüntethető meg teljesen. Itt jön képbe az állam, ami törvényi szabályozással, plusz támogatási rendszerrel és megfelelő gazdaságpolitikával (pl célzott beruházásokkal) tudja kicsit befolyásolni ezeket a jelenségeket, amik emiatt lassan változnak, és a fejekben is lassú a változás. Ráadásul ezek a jelenségek össze is függenek egymással: ugyanis amelyik országban nagyobb a munkanélküliség és/vagy szegénység --> ott mocskosabbak a közterek, magasabb a bűnözés foka, és a szarabb autókkal több a légszennyezés és a baleset is. . Országos szinten nem tudom jellemezni ezeket a trendeket, de Budapesten azt látom, hogy az utóbbi évtizedben megnövekedett az autóhasználat (oka részben az olcsó benzin, meg a felső/középosztály politikai támogatása), több a hajléktalan a városban (elsorvasztották a létező intézmények egy részét), sokkal mocskosabb/szemetesebb a város (ugye megpróbálták letérdeltetni a fővárost költségvetésileg) Ebben most változást várok. Budapest szinten bizonyosan. és azért írtam ezt le ide,mert ezekben a jelensgekben a MOL vastagon érintett... mind a benzin ár kérdésében, mind a hulladékkezelés tekintetében. Így a cég kénytelen kelletlen részese lesz az állami újraszabályozásnak és változásoknak. Mivel a folyamatok nemcsak közgazdaságiak, emitt a politikának jelentős szerepe van a változásokban és így a MOL-ra is hatással van/lesz. Nem tud politika-függeten vállalat lenni a jövőben sem. Deee szerintem az irány jó, és ezt tükrözi a részvényárfolyam is.
Jaaa, nem is gondoltam, kb kiismertelek már... meg amúgy nem is foglalkozom ezzel. De szerintem néha neked is el kellene engedni a dolgot, amikor valaki veled szemben nagyon megfeszül a fórumon. Pláne, amikor érzelmileg van feszülés, nem tartalmi kérdésben. Néha jobb a saját levében hagyni egy kicsit a másikat, hogy lehiggadjon. Csendben kolléga közben kispadra lett küldve, de őt is várjuk vissza! Jaaaa és jöhetnek a minuszok! ;)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.