Azért nagy meglepetésre nem számitsunk... az utolsó 20 percben... Ha elindul felfelé talán zárón még felhúzzák. Aki akart ma megszabadulhatott a részvénytől. És jó belépési pont 3850 alatt ma még .
Nem érdekel , hogy ki és hogyan próbálja meg savazni MOL-t , de én úgy gondolom hogy egy jó osztalék hozammal , NIS-el a zsebben , ebben látok most nagy fantáziát. Én tartom, oszalék után meg bővítem még. Olaj az olaj , kell még vagy 150 évig az iparnak!
Ki mekkora ugrást vár ha az USA jóváhagyja a NIS egyezséget ? Nekem nyár közepén el kell adnom a részvényeket ingatlan vásárlás miatt . Lehet jobb átvenni az OTP-be ? Mit gondoltok ?
Mollal kapcsolatban csak találgatunk, nincs transzparens hír a NIS vételről, TA elemzés sem segített, hulladékkoncesszió sem happy - változtatás várható. Ami jó hír, hogy az alapítványokból vissza kerülhetnek a MOL részvények ami azonnali 10%-os részvényár emelkedést jelenthet, aug. 31-ig vagy 2027 aug-ig....kérdés az osztalék kifizetés még.../ lehet ez még 4500 felett bőven, de legyenek végre tramszparens hírek!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.