Az olasz meló felelőse jó kaocsolatokat ápol az "újakkal". A fióktelepekre teljesen más szabályozások vonatkoznak, sok a szürke zóna. Gyorsan kirabolható belülről. Itt a rabló karvaly tőke(mint mindenhol) el lopja a profitot. Itt a proli kisbefektetők senkit nem érdekelnek. Freedom of speech.
Nem tisztem védeni az Erstét! Az asztali gépen reggel óta fut a régi Pro verzió (folyamatosan,hiba nélkül!). Az app kb. 1 órája indult el. Előtte "hálózati hiba" miatt állt. Szerintem,túl sokan akartak egy időben regisztrálni és ezért terhelték túl a rendszert. Azóta telón is fut hiba nélkül! Legalábbis a részvény kereskedési és számla kezelési része!....
12 óráig kis fogalommal tesztelte a S1-et és úgy néz ki meg erősítette. A piaci hangulat a nyugati tőzsdéken pozitív, a tegnapi korrekció megy. Mindenki a 14:30 ECB kamatemelésre vár. Az amerikai hangulatot is ez határozza meg. Most az S1 szint környékén újabb vételi lehetőség nyílik meg és egy emelkedő trend esetén nagyobb fogalommal szállhatnak be az intézmények is, és újabb lehetőség az S1 színt daytrade belépéshez is.
Nekem sokkal elfogadhatóbb volt a húsz évvel korábbi kereskedési szabály, miszerint addig felfüggesztik egy részvény kereskedését míg minden piaci szereplő megismeri a stratégiai új infókat. Szomorú, hogy a MOL még mindig nem tájékoztatta a piac összes szereplőit. ( két mondatos bejelentés nem elégséges részletek pontos közlése hiányában ). Így felelősen kereskedni szerencsejáték.
Úgy nézem bejött ... 11-ig 1 milliárd feletti forgalom . A kérdés hogy mi lesz ma 15 óráig ? H4 pivot szinteket 13 után már lehet látni, de is lehet becsülni előre a grafikon alapján: H = 3990 L = 3920 C = 3945 PP = 3950 R1 = 3983 S1 = 3913 R2 = 4021 Röviden a 4000-es korlát áttörése várható, délután újabb erős fogalom jelentkezik ( intézményi befektetők ). A NIS hír most minden mást felülírhat. Romló hangulat esetén oldalazás a sávon belül, pozitív hangulat esetén tartósan áttörheti R2-es ellenállást is és akkor 4000 felett ragad. Ekkor a 4000-ből már támasz lesz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.