És úgy véled, h te vagy erre a legmegfelelőbb személy, h ezt megfejtsd? Ha valóban úgy gondolják, sztem megtalálják a módját, h nélküled is kitárgyalják az esés okát. Ellenben itt a MOL napok óta tartó esését lenne ildomos kitárgyalni az OTP helyet sztem. Elvégre nem véletlenül MOLy tulajok topikja a topik neve, de persze lehet tévedek.
Légy pontos: a madarak csicsergésének és a békák kuruttyoásának hallgatása együttesen okoz boldogságot számomra, csakúgy, mint a MOL és az OTP (valamint más) részvényeim árának az emelkedése.
Miből sikerült azt a következtetést levonni, h részvényesként annak örülök, ha esik az árfolyam? Ha valóban így gondolod, h a saját pénzem ellensége vagyok, akkor a baj nem kicsi. Én személy szerint, mivel van mindkettőm, mindkettő emelkedésének örülök veled ellentétben. Hiába is mondasz mást, a legnagyobb OTP becsípődése itt a fórumon neked van. Te hozod legtöbbször szóba, ahogy korábban is te rugóztál rajta, h 12k fölé nem fog menni, mennyi MOL-t lehet venni 1 OTP-ből stb. 12k óta meg ugye többszöröződött az OTP. A lőtéri kutyát nem érdekli rajtad kívül, h melyik emelkedik jobban, ha vki mindkettőt birtokol, örül, h mindkettő emelkedik. Örülök, h 11k alatti OTP-m mennyit emelkedett az elmúlt években, ahogy annak is örülök, h idén végre megindulni látszik a MOL-om is, nem csak áll benne a pénzem és az osztalék hoz csak a konyhára. El kéne már engedni ezt az állandó összehasonlítgatást! Ez MOL topik, azzal kéne foglalkozni.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.