Ezt hagyjuk, mert ezzel a nézőponttal minden ilyen pozicióban lévő embert gyanusithatnál. Nem is kell messzire menni, mondok is egy ilyet, aki vitán felül ezt csinálta: Matolcsy György
Teljesen egyértelmü, hogy arra ment ki a mai tárgyalás, hogy legyen idejük.Államositani fogják az alapitványok részvényeit.MP megjegyezése, hogy "A MOL a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően fog eljárni." Egy odaszúrás, fricska. A mol a jogszabályoknak megfelelően fog eljárni és fog osztalékot fizetni. Csak addigra az MCC-nek nem lesznek részvényei. A ti aggodalmatokat megértem. De mint Magyar állampolgár, rohadtul ezt vártam el, hogy megszünjön az ország szétrablása.
Kitolva a dátumot, nem csak az mcc-t veszik vissza állami tulajdonba, hanem a többit is, pl az új európát, ott viszont a mol is visszakap 5%-ot, azért várhatunk +1 hónapot...
Jelenleg az alapítványok a MOL legnagyobb tulajdonosai. Együtt bármit megszavazták, vagy leszavaznak a közgyűléseken. Szóval mint elsőleg is írtam. A rv-ek tulajdonjogát kell megszerezni mind az osztalék, mind a MOL irányítás miatt. Hernádit elítélhetik, a MOL irányítasa attól még a fidesznél marad, amíg a rv-ek sorsát nem rendezik le.
igazad van. MOL-Új Európa Alapítvány A MOL 2021 júliusában összesen 42 977 966 darab "A" sorozatú törzsrészvényt ruházott át a MOL-Új Európa Alapítvány részére MOL-Új Európa Alapítvány részére Világgazdaság +1.A tranzakció főbb részletei:
Cél: Az alapítvány a magyar állammal közös, közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványként jött létre, amelynek célja a MOL korábbi társadalmi felelősségvállalási tevékenységének (sport, kultúra, egészségügy, környezetvédelem) átvétele és bővítése Infostart +1.
Tulajdoni arány: A MOL-tól kapott részvénycsomag mellett a magyar állam is ugyanekkora mennyiségű részvényt biztosított az alapítványnak, így az 2021 októberére a MOL legnagyobb részvényesévé vált .
Finanszírozás: Az alapítvány működését elsősorban az átadott részvények után járó osztalékbevételekből fedezik MOL Group.
Bocsánat, de csak találgatok. Ha marad a védett ár, de a stratégiai készletek elfogynak akkor már csak a vett kőolajból tud üzemanyagot adni. Jelenleg az Ural olaj még drágább is. Ezek alapján az üzemanyag értékesítés jócskán érinti negatívan a profitot?
A közgyűlés minden rv-társaság legfőbb irányítási szerve. A vezérigazgató az igazgatóságnak és a felügyelő bizottságnak számol be. Azokat pedig a közgyűlés választja meg. Richter én, OTP-ben, MOL-ban min ott vannak a fidesz csatlósai az igazgatóságokban, felügyelő bizottságokban. MTEL-ben nem tudom.
pont ma jutott eszembe, hogy milyen csodálatos hely a tőzsde. Egyik nap árfolyamgyengék vagyunk a másik nap erősek, vagyonok tűnnek el és nőnek pillanatok alatt és mindennek ez egyik mozgatója a hit. Becsléseket, üzleti megérzéseket, információáradatokat szintetizálunk árfolyammá.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.