Komolyan mondom, lehülyézik itt az embert ezek a kóklerek, és hiába 2800al küzd ez a szar, akkor is ők a guruk!? Mi van? Még hogy vegyem nagy tételben ezt a fost? Gratulálok 1valaki, szuper befektetés, halmozd csak, azért a tavaszi 3100ért nagyon megéri...
Kedves Fórumtársak/Fórumtársnők, Kérlek bocsássatok meg nekem, de mosolyt csal az arcomra a csipkelődésetek a fórumon. Méltányolom, hogy ezt kultúráltan teszitek, de megpróbálnám pozitívba fordítani a dolgot: Egy képzeletbeli 'uráli pakura'-fekete kávéra invitálnálak benneteket ma reggeli kommentemben. Szerintem van helye az egymástól eltérő véleményeknek/kommenteknek a fórumon, csupán a személyeskedést kell háttérbe szorítani. (Ez sokszor nehéz.) S hogy lássátok, hogy milyen egyszerű dolog nagylelkűnek lenni, a virtuális kávét természetesen én állom. 😉
Amúgy meg azt mindenképpen megjegyezném, hogy komolytalan papírból csak komolytalan mennyiséget veszek, sajnos az elmúlt években ebbe a kategóriába kormányozták a Molt.
Van némi ellentmondás a válaszodban, de nem akarok tovább szemetelni ide, a veled való szócsata amúgy is reménytelen, számomra teljesen hiteltelen vagy. Minden jót.
"Kedvesem" olyan diverzifikált és a tiédhez képest nagyértékű a portfolióm (többek között delta is) amiről neked fogalmad sincs. Azt meg inkább magadtól kérdezd, hogy mit keresel itt a molban azzal a pár db rv-ddel, csak ahhoz képest amit ma bővítésnek vettem záróban 6.300 db-ot. Ha adsz egy mail címet átdobom a teljesítési igazolást. Én már nem járok dolgozni, robotolni mint 2-esek! 🤣
Megint átmentél túl okosba? "Jól" áll, gratulálok! Deltában minek írsz, ha nincs részvényed, unatkozol? Ne kamuzz, senki nem lepődik meg rajta, hogy a gyenge papírok között turkálsz!
Hol lenne a Matáv részvény 1700ft os árfolyama a Mol epp aktuális 24 000ft tos részvényárához ha marad az 1000ft névértéken mert a Matav mtelekom a bevezetéskoris kb 1987 ben részvényenként 100ft os névértékü részvény volt akkoris a Matav mtelecom Ez csak példa a Mol részvéby összehasonlitásához Szoval a Mol nem 3-4000ft is papir hanem 24000ft os részvényenkénti paper amit most 2830 ft ért adnak a Niss Lukoil felvásárlási mizéria idején!!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.