Azért én láttam már megdöbbentően alacsony maradványértékeket amit azzal magyaráztak, hogy impulzívan esett a kiütéskor. Nem lesz nulla, de innen is óriásit lehet bukni egy kiütéssel.
Most 197-forintért lehet vanni-o forint nem lesz,valamennyi maradványérték jön-ezt nem lehet kiszámolni mennyi lehet a maradványérték előre? Csak 36 ft-re van a kiütése.-
Akár 130 milliárd eurós összegű lehet az Európai Unió Ukrajnának nyújtott hitele. A végleges összegről a Nemzetközi Valutaalappal kell megállapodni – írja a Reuters.A kölcsönt Kijev katonai erőfeszítéseire fordítják. Ukrajnának egy esetleges békemegállapodást követően kell visszafizetnie az összeget. A hírügynökség szerint az EU a 45 milliárd eurós G7-kölcsönt szeretné visszafizetni.Az Ukrajnának nyújtott hitel végső összegét az IMF 2026–27-es pénzügyi szükségleteinek felmérését követően határozzák meg. Tisztviselők szerint az intézkedés célja a befagyasztott orosz vagyon elkobzás nélküli felhasználása.
A MOL tervei között azért az első helyen ott szerepel,hogy 2026 végére képessé tegye a finomítóit , 100%-ban nem (csak)orosz nyersolaj feldolgozására.Az max egy év lehet az átállásig orosz olajról,amely egyébként csak a közvetlen orosz olajról való leválás lesz,közvetetten mindenki más venni fogja,és ez alól magyarország sem lesz kivétel.Egyelőre kicsit drágább árfolyamon,mint ha közvetlenül venné.Sávosan véleményem szerint lehet veszegetni a részvényt ,én is ezt teszem ezeken a viszonylagos alacsonyabb szinteken.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.